Megszoktátok nézni a gazdagok házát? kívülről hogy milyen gyönyörű
Nem csak a luxus villákat, alapból megszoktam nézni a házakat.
#4 Az nem rusztikus, hanem tradicionális. Nagy különbség van a két szó jelentése között.
Melyik stílusra gondolsz? Mik a jellemzőik? Amerikában több mint tíz nagyobb stílus terjedt el az évek folyamán a családi házak építésénél.
Engem sem feltétlenül nyűgöznek le az ilyen 300-500 m2-es luxusvillák, legfeljebb csak az apróbb designötletek, például kisebb foltokban mediterrán terméskőborítás, “bevilágítós” bejárati ajtó, stb...
Még ha milliárdjaim lennének, és így a pénz nem jelentene akadályt, akkoris maradnék (az átlagnál persze nagyobb) max. 220-250 m2-es, de hétköznapi kinézetű családi háznál, elvegyülve a kertvárosi övezetben! Mint például Jimmy háza - csupán a külselye alapján megmondtad volna, hogy mennyire gazdag ember lakik ott? Na, én kb. ugyanígy lennék a sajátommal!
A luxus környékek luxus villái abszolút hidegen hagynak. Úgy vagyok vele, hogy az már a "mégis minek?" kategória. Csak azért, mert megteheti valaki, tényleg kell ez? Szóval nem jó érzéssel, inkább gombóccal a torkomban mászkálok ilyen helyeken.
A realitás talaján maradva viszont egyébként nagyon szeretem megnézegetni a házakat és vannak is kedvenceim pl. a környékünkön, aminél járva megdobban a szívem. Van pl. egy hatalmas birtok, abszolút nem hatalmas luxusvityillóval, de mégis szép házikóval.
A múltkor kint kertézkedtem, egy anyuka sétált haza az elsős forma kislányával. Megjegyezte, hogy csak hogy tudjak róla, a kislányának a miénk az álomháza és egyszer meg fogja venni. Nekem ez annyira megmelengette a lelkemet... Az ilyenek segítenek a földön tartani. Nekem másé az álom, másnak a miénk. Ez ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!