Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Megszoktátok nézni a gazdagok...

Megszoktátok nézni a gazdagok házát? kívülről hogy milyen gyönyörű

Figyelt kérdés
2023. nov. 3. 14:59
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
vagy csak én
2023. nov. 3. 15:00
 2/13 anonim ***** válasza:
93%
a szép ház nem gazdagság függvénye
2023. nov. 3. 15:03
 3/13 A kérdező kommentje:
igen de úgy értem az elegáns modern luxus villákat ami ugyebár csak a gazdagoknak van
2023. nov. 3. 15:05
 4/13 anonim ***** válasza:
56%
Nem igazán jön be a modern stílus, inkább a rusztikus. USA-ban asszem country vagy western stílusnak hívják.
2023. nov. 3. 15:17
 5/13 anonim ***** válasza:
41%
Azért dolgozik az építész, hogy megnézzék a munkája eredményét. De ha az jut először az eszébe az embernek egy fellengzős épületről, hogy ott biztos milyen gazdagok laknak akkor lehet, hogy azért mégsem végzett olyan jó munkát az az építész, mert nem illeszkedik a végeredmény a településképbe (vagy legalábbis elég kevés olyan magyar település van, ahol a luxus organikus).
2023. nov. 3. 15:52
 6/13 anonim válasza:

Nem csak a luxus villákat, alapból megszoktam nézni a házakat.

#4 Az nem rusztikus, hanem tradicionális. Nagy különbség van a két szó jelentése között.

Melyik stílusra gondolsz? Mik a jellemzőik? Amerikában több mint tíz nagyobb stílus terjedt el az évek folyamán a családi házak építésénél.

2023. nov. 3. 16:04
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Megnézem de nem mindegyik tetszik.
2023. nov. 3. 17:06
 8/13 anonim ***** válasza:

Engem sem feltétlenül nyűgöznek le az ilyen 300-500 m2-es luxusvillák, legfeljebb csak az apróbb designötletek, például kisebb foltokban mediterrán terméskőborítás, “bevilágítós” bejárati ajtó, stb...

Még ha milliárdjaim lennének, és így a pénz nem jelentene akadályt, akkoris maradnék (az átlagnál persze nagyobb) max. 220-250 m2-es, de hétköznapi kinézetű családi háznál, elvegyülve a kertvárosi övezetben! Mint például Jimmy háza - csupán a külselye alapján megmondtad volna, hogy mennyire gazdag ember lakik ott? Na, én kb. ugyanígy lennék a sajátommal!

2023. nov. 3. 18:21
 9/13 anonim ***** válasza:
87%
én általában nem gyönyörűnek látom, hanem giccsparádénak. Jellemzően a gazdagság kétoldali izlésficammal társul.
2023. nov. 3. 18:45
 10/13 anonim ***** válasza:

A luxus környékek luxus villái abszolút hidegen hagynak. Úgy vagyok vele, hogy az már a "mégis minek?" kategória. Csak azért, mert megteheti valaki, tényleg kell ez? Szóval nem jó érzéssel, inkább gombóccal a torkomban mászkálok ilyen helyeken.

A realitás talaján maradva viszont egyébként nagyon szeretem megnézegetni a házakat és vannak is kedvenceim pl. a környékünkön, aminél járva megdobban a szívem. Van pl. egy hatalmas birtok, abszolút nem hatalmas luxusvityillóval, de mégis szép házikóval.

A múltkor kint kertézkedtem, egy anyuka sétált haza az elsős forma kislányával. Megjegyezte, hogy csak hogy tudjak róla, a kislányának a miénk az álomháza és egyszer meg fogja venni. Nekem ez annyira megmelengette a lelkemet... Az ilyenek segítenek a földön tartani. Nekem másé az álom, másnak a miénk. Ez ilyen.

2023. nov. 3. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!