Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogy van olyan embereknek...

Hogy van olyan embereknek gyönyörű háza, akik biztos, hogy keveset keresnek?

Figyelt kérdés
Egy olyan megyében lakok, ahol egyáltalán nem ritka még a 200ezer forint alatti fizetés. Mégis tele van a környék gyönyörű házakkal. Tanárok, bolti eladók, állami cégeknél alkalmazottak laknak bennük, akikről tudom, hogy a fizetésük nem érheti el azt a szintet, hogy ilyen árak mellett ilyen házakat építsenek. Egy kerítés felhúzás is milliókba kerül, papíron nekik évekig kéne erre gyűjteniük. Minden rosszindulat nélkül kérdezem, hogy ez vajon hogy sikerült nekik?
2022. aug. 31. 21:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
hitelből, férjükből, örököltek
2022. aug. 31. 21:15
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Kaptak a szülőktől, örököltek nagyszülőktől, vettek fel hitelt, stb. stb.
2022. aug. 31. 21:26
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Én olyat is ismerek, aki lepukkant házat évek alatt saját maga újított fel gyönyörűen.
2022. aug. 31. 21:33
 4/14 mindentudó99 ***** válasza:
0%
Nekem az utcabelim egy harminc pár éves egyedülálló nő 3 gyerekkel. Kb 10 éve költözött le Budapestről. Nemrég lecserélte a lécezest a tetőn és új cserepet rakatott. Megjegyzem a rajta lèvő 25 èves cserépnek se volt semmi baja. Plusz beszigetelte a házat. Egy percet nem dolgozott a 10 év alatt mióta itt van. Igazán sose érdekelt más élete de szivesen megkérdezném ezt hogy csinálja vagy miből.
2022. aug. 31. 21:43
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

4: figyeled őt 7/24, vagy honnan tudod mindezeket róla...?

Home office is van ám a világon...

2022. aug. 31. 21:45
 6/14 anonim ***** válasza:
66%
Ezért nem költözök vidékre, mert mindenki a másikkal foglalkozik.
2022. aug. 31. 22:27
 7/14 anonim ***** válasza:
10-15 éve arányaiban nézve is olcsóbb volt felújítani, ingatlant venni. Lehet akkoriban örökölt, vett fel hitelt stb.
2022. aug. 31. 22:35
 8/14 anonim ***** válasza:
Vannak akiket a szulok segitenek meg felnott korukban is eleg komoly penzekkel. Falun laktam es vannak ott olyan emberek akikrol nem mondanad meg hogy milliomosok pedig rengeteg foldjeik vannak , gazdalkodnak, allatot tartanak.
2022. szept. 1. 03:27
 9/14 mindentudó99 ***** válasza:
0%
#5 Dehogy figyelem. És mondtam hogy nem dolgozik. Otthon se.
2022. szept. 1. 06:24
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Mennyit érhetnek azok a házak, amikről beszélsz?

A szépség nincs arányban az árakkal, inkább a jó ízléssel csak.

Mit értesz szépség alatt?

2022. szept. 1. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!