Van itt olyan aki 30 körüli és szülővel lakik? Hogyan viseli?
Figyelt kérdés
2023. okt. 26. 18:51
1/6 anonim 

válasza:

28 voltam mikor elköltöztem otthonról, saját lakásba,de már azt is nagyon későinek éreztem.
Viszont a bátyám 35 éves és még a mai napig a szüleinkkel él,nincs is ambíciója rá,hogy külön költözzön.
Gyerekstátuszban van,mai napig
2/6 A kérdező kommentje:
És ez jó neki?:o
2023. okt. 26. 19:11
3/6 anonim 

válasza:

Úgy tűnik el van otthon,nem stresszel ezen.
Néha dolgozik,néha nem.
Néha még barátnője is van,a pénzét az autójára és utazgatásra költi.
A szüleink egy 4 szobás lakásban élnek,így hogy én már évek óta,elköltöztem otthonról így neki lényegében 2 szobája is van a lakásban.
4/6 anonim 

válasza:

Testvérem családostul él otthon anyámmal. Nem mamahotel, de inkább egy rossz lakótárs érzés. Azt látom rajtuk, hogy alapvetően mindenkit frusztrál kicsit ez a helyzet.
5/6 anonim 

válasza:

Gimnázium óta együtt vagyunk a feleségemmel,.Első 4 évet papáméknál laktunk egy 150 m2 külön bejáratú családiházban.Úgyhogy nem volt rossz.Nyilván egy 50 m2 tömbházban nem működik.
6/6 anonim 

válasza:

Laktam albiban, többen is évekig, egyetem alatt. Soha többet, s nyugodtan köpködhet az összes főbérlő. Nyilván, fontos a szülőkkel való jó viszony, így sokkal költséghatékonyabb megoldás addig otthon élni, rövidtávon, míg nem jön össze az önerő egy hitelre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!