Régi matracot hol tudok leadni?
Hulladékudvarokban átveszik? Ha igen, milyen költséggel számoljak egy rohadt nagy, és nehéz 180x200-as, 30 cm vastag matrac esetében? (A szállításhoz van saját jármű, amivel meg tudjuk oldani)
Falunk élek, itt nincs olyan, hogy tegyem ki a ház elé. Eladhatatlan, megsüllyedt, kényelmetlen szar, ingyen sem kéne senkinek. Szóval csakis a leadás a megoldás, vagy ha elég nagy bunkó paraszt lennék, akkor az, hogy felgyújtom, de ez sem jöhet szóba!
9-es válaszoló, Már vettünk az Ikeában egyet pár hónapja, amit mivel van mivel szállítanunk, hazahoztunk magunknak. Habár szerintem ők nem is viszik el a régit.
8-as válaszoló, olyan sajnos sok helyen van ebben az országban. Undorító dolog, én meg az a fajta vagyok, aki még egy rágót sem hajított el soha.
10-es válaszoló, van nálunk is azt hiszem minden év júniusában lomtalanítás (előzetes igénylés után). Csak gondoltuk, hogy ne kelljen annyi ideig kerülgetni, elvinnénk mi leadni, még akkor is, ha fizetni kell érte, csak végre szabaduljunk meg tőle. De egyébként köszönöm a linket :)
11: Hát Vácon te tudod kihívni évente 1x, nem kell megvárni a júniust.:)
Hátha nálatok is van ilyen lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!