Kinél megy már a fűtés?
Tavaszig nem lesz ablak? Azt hogy? :D
Be kellett kapcsolni sajnos, mert tegnap nagyon hideg volt, 1-2 fok volt már este 8 körül is.
Nálam is már legalább 10 napja be van gyújtva.
Nem a naptár érdekel, hanem hogy ne fázzunk. Most még, hogy nincsenek nagyon lehűlve a falak, kevés pénzből is meleget lehet tartani.
Most éppen kialudt a nyáron egy szélvihar miatt, de általában nem is szoktam elzárni, mert minek. Ha meleg van, úgyse gyújt be, ha hideg van, akkor meg gyújtson is be, ezért van. Vagy három éve augusztusban majdnem fagyott, és akkor jó is volt egy kis meleg.
Volt már rá példa kétszer is, hogy májusban kikapcsoltam, aztán októberben meg nem tudtam beindítani, szerelőt kellett hívni, aki elkérte az ötszörösét annak, mint amit az őrláng fogyasztott volna.
Nálam a gázkonvektor még nincs bekapcsolva, várom a holnapi felmelegedést. A szoba 18 fokos, elviselhető. Tegnap este zuhanyzásnál kb. 10 percre bekapcsoltam a fali hősugárzót. Ha most visszamelegszik az idő, plusz egy-két hetet el lehet tolni a konvektor bekapcsolását.
8-as: A Youtube-on vannak jó videók arról, hogy kell bekapcsolni a konvektort. Én azt szoktam megnézni. Sikerülni szokott.
Nem a technikával van gond, hanem hogy az őrláng helyén a lyuk berakódik porral a nyár folyamán, meg ilyesmi, ami szétszerelést igényel.
Gyerekkoromban a fali gázbojlert szétszedtem és kitakarítottam, de a cirkót már nem akarom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!