Kinél megy még a fűtés?
Figyelt kérdés
2021. máj. 7. 14:32
1/17 anonim válasza:
Már rég nem megy, úgy 2 hete. Lejárt a fűtési szezon, nem szabad pazarolni a gázt, így is sok a gázszámla.
2/17 anonim válasza:
Nálunk megy, de csak abban a szobában, ahol alszunk. Egész nap csak 0án van a konvektor, este pedig 2es fokozaton.
3/17 anonim válasza:
Nalunk még megy. Fázósak vagyunk. 21 fokon van.
4/17 anonim válasza:
Ma már kb. 3 kérdés volt erről. :D
Nálam megy, még 1 hónapig legalább.
5/17 anonim válasza:
nálam megy egy kicsit, mert épp esik és nagyon fázós vagyok.
6/17 Gáz-szerelő Zoli válasza:
Éjszaka 8-fok volt, szombat ,vasárnap 3,4 fok az időkép szerint. Fűtök :)
7/17 anonim válasza:
Még jó hogy!
Reggelente 4-5 fok van. De délutánonként sincs az a kifejezett kánikula. 21 fokra van állítva.
9/17 anonim válasza:
Kb. 1 hete lekapcsoltam. Azóta egyszer ment 21 fok alá. Akkor bekapcsoltam 2 órára. Azóta 21-23 fok van.
10/17 anonim válasza:
Megy, semmivel nem kerül többe, ha ilyenkor megy egyszer-egyszer félórát a kazán, mintha télen tenné ugyanezt. Télen sem húzom a strigulákat, hogy ma már X-szer bekapcsolt a fűtés, most már le kellene kapcsolni.
Ez a fűtésszezonos dolog meg ma már nem igazán játszik, nincs olyan jól behatárolható szezonalitása az időjárásnak, mint régen. És nem is ezen fogok spórolni, ha télen nem két pulcsiban ülők a szobában, akkor tavasszal sem fogok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!