Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Készültök már a karácsonyra?...

Készültök már a karácsonyra? Hogyan?

Figyelt kérdés
2010. okt. 16. 21:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Sosem tudtam előre vásárolni karácsonyra. Előfordult már, hogy hónapokkal korábban megláttam valamit, ami tökéletes ajándéknak tűnt valamelyik családtagom számára, de nem bírtam ki karácsonyig, néhány nappal a vásárlás után mindig odaadtam.
2010. okt. 18. 23:00
 12/16 anonim válasza:
100%

Jajj ne is mond, olyan karácsonyi hangulatom van, hogy na!!! :D

Nem kell lefikázni senkit emiatt, legalább nem az utolsó pillanatban tapossa a másikat az áruházakba.

Amúgy igen, készülök. A lista már készül, hogy kinek mit vegyek, van akinek már csak meg kell rendelnem. Mivel egyszerre nagy kiadás lenne, szépen fokozatosan vásárolom meg, decemberben becsomizom, és várom a karácsonyt.

Jesszus, de le leszek ezért pontozva :D

2010. okt. 19. 17:04
 13/16 anonim ***** válasza:
Igen,elkezdtem a nagytakaritást,és nemsokára nekikezdek a kötésnek..Nem veszek senkinek semmit,kézzel készült ajándékaim lesznek,a barátnőimnek meg leselejtezem a kihizott ruháimat.Ők a cserepesvirágaikbol adnak hajtást.Nekik sem kerül pénzbe.
2010. okt. 23. 13:18
 14/16 anonim válasza:
Én gondolatban már készülök rá. Nézek karácsonyi meséket meg ilyesmik de még mi sem készülünk rá. :))
2010. nov. 2. 15:21
 15/16 anonim válasza:

Most már én is készülök!:-)))

Kisebbik lányomnak vettem már néhány akciós játékot a Tescóban és már nézegetem a karácsonyi dekorációkat,díszeket,csomagoló papírt stb.

Családunkban csak a gyerekeknek veszünk ajándékot,de nekik bőségesen.:-)

Nagytakarítást én is elkezdem a hétvégén,és már tervezem hogy mit fogok főzni-sütni a családnak.:-)

Én se szeretek az utolsó pillanatban vásárolni...

2010. nov. 2. 23:11
 16/16 anonim válasza:

10-18 21:45

Én is néztem a fakopáncs oldalát,szerintem nagyon jók azok a fajátékok,és szerintem megfizethető áron vannak.:-)

Postaköltség se sok.

Nagyobbik lányom már nem igényli a játékokat,neki könyveket veszek,imád olvasni...

2010. nov. 2. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!