Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Készültök már a karácsonyra?...

Készültök már a karácsonyra? Hogyan?

Figyelt kérdés
2010. okt. 16. 21:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nem, Van még addig bőven idő.
2010. okt. 16. 21:46
 2/16 anonim ***** válasza:
Még nem. Kicsit korainak érzem. Csak Advent kezdetétől szoktam készülni rá, de akkor nagyon.
2010. okt. 16. 21:47
 3/16 anonim válasza:

Még nem!:-)

Szerintem még ráér!

Én kiakadtam azon hogy már szeptember végén csoki mikulás van a boltokban.

2010. okt. 16. 21:47
 4/16 anonim ***** válasza:
OKTÓBER KÖZEPE VAN BÁÁÁZ!!!
2010. okt. 16. 21:52
 5/16 anonim válasza:
Gyűjtök hogy elverhessem karácsonyra :D
2010. okt. 16. 22:06
 6/16 A kérdező kommentje:
én is még csak gondolatban, irom magamnak mit begyek, ajándékokat. sajna nekünk már most meg kell venni mukilásra, hogy jövö honaban már akarácsonyit tudjuk.
2010. okt. 16. 22:37
 7/16 anonim ***** válasza:

Hát én készülök. Mivel utálom azt, amikor decemberben, tülekedésben kell vásárolni. Néhány ajándékot már meg is vettem. Egyben nem is bírnám anyagilag, nagy a család.

Na meg így megmarad decemberre a közös sütisütés, lakásdíszítés, ünnepvárás - a rohangálást meghagyom a többieknek :)

2010. okt. 16. 23:12
 8/16 anonim ***** válasza:
0%

Szánalom... Októberben már készülünk a karácsonyra... Megvetted már a karácsonyfát??? Tudom tudom, sütni főzni is kell... Meg a boltokban is ki van már rakva, hogy kellemes ünnepeket... őőő A húsvétra még nem készülsz? Hipp-hopp, é ittvan, sőt, veni kell naptejet is, hisz a nyár is itt van a nyakunkon! Le ne maradj róla, költs, vásárolj, és mégtöbbet költs, hitelre is, az a király, hisz nincs karácsony plazmaTV nélkül.... De tényleg, ha jön a nyár, akkor új fürdőruha is kell, hiszen vár a balaton...

Média, meg az üzletek pénzhajhászása meg tudja hülyíteni az embereket. Hátast tudtam volna dobni 3 hete, mikor megláttam az egyik üzletben a "boldog karácsonyt" feliratot...

2010. okt. 17. 13:21
 9/16 A kérdező kommentje:
30 ezer forintra jön ki az egy főre eső jövedelmünk, két gyerekünk van, plusz 2 kersztfiu plusz a család, akár mennyire szeretném nem tudok mindent decemberre hagyni. az ajándékokat veszük csak most meg és léálekben készülünk, nem mindenki keres annyit hogy azucso pillanatban szaladgáljon. sajnálom, ha ezt nem lehet megérteni. hitelt egyébknt se vennék fel karácsonyra. amiugy meg 2 honap van még az meg nagyon gyorsan el fog szaladni.
2010. okt. 17. 13:54
 10/16 anonim ***** válasza:
Tegnap nézegettem karácsonyi ajándékokat a családban, a gyerekeknek:) Tök jókat találtam: [link]
2010. okt. 18. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!