Készültök már a karácsonyra? Hogyan?
Még nem!:-)
Szerintem még ráér!
Én kiakadtam azon hogy már szeptember végén csoki mikulás van a boltokban.
Hát én készülök. Mivel utálom azt, amikor decemberben, tülekedésben kell vásárolni. Néhány ajándékot már meg is vettem. Egyben nem is bírnám anyagilag, nagy a család.
Na meg így megmarad decemberre a közös sütisütés, lakásdíszítés, ünnepvárás - a rohangálást meghagyom a többieknek :)
Szánalom... Októberben már készülünk a karácsonyra... Megvetted már a karácsonyfát??? Tudom tudom, sütni főzni is kell... Meg a boltokban is ki van már rakva, hogy kellemes ünnepeket... őőő A húsvétra még nem készülsz? Hipp-hopp, é ittvan, sőt, veni kell naptejet is, hisz a nyár is itt van a nyakunkon! Le ne maradj róla, költs, vásárolj, és mégtöbbet költs, hitelre is, az a király, hisz nincs karácsony plazmaTV nélkül.... De tényleg, ha jön a nyár, akkor új fürdőruha is kell, hiszen vár a balaton...
Média, meg az üzletek pénzhajhászása meg tudja hülyíteni az embereket. Hátast tudtam volna dobni 3 hete, mikor megláttam az egyik üzletben a "boldog karácsonyt" feliratot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!