Mennyire hallatszik be az autók zaja az otthonodba, és mennyire zavar?
Figyelt kérdés
2023. szept. 5. 15:54
2/17 anonim válasza:
Semennyire.
Laktam forgalmasabb út mellett, ott jellemzően éjszaka volt zavaró.
3/17 anonim válasza:
Behallatszik de semennyire sem zavar, az első héten megszokja az ember. Vasút mellett is laktam, azt is megszokja az ember.
4/17 anonim válasza:
Elég rendesen,de megszoktam már .
5/17 anonim válasza:
Csak a villamos hallatszik zárt ablaknál, autók csak nyitottnál. Forgalmas négysávos út, 8. emeletm
6/17 anonim válasza:
Forgalmas, rossz minőségű út ráadásul vonat is van mellette. Teljesen behallatszik, ezért aludni csak csukott ablaknál tudok.
7/17 anonim válasza:
Fenn lakok a hegyen. Semennyire.
8/17 anonim válasza:
Kicsit hallatszik be és nagyon zavar.
10/17 anonim válasza:
Én már kezdek megbolondulni az autók zajától.
Az elmúlt kb. tíz évben napközben szinte mindig zenét hallgatok, hogy elnyomjam azt a zajt.
Mert az összes ablakot azért mégsem zárhatom be állandóan.
Csak ezzel az a baj, hogy a zenehallgatás is és az autók zaja is ugyanúgy eltereli a figyelmemet arról, ha például valamit tanulni szeretnék.
De ugyan mit számít, hogy eggyel több agyhalott lófrál szabadon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!