Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyire hallatszik be az...

Mennyire hallatszik be az autók zaja az otthonodba, és mennyire zavar?

Figyelt kérdés

2023. szept. 5. 15:54
1 2
 11/17 Neliah669 válasza:
Nagyon és nagyon. De jobban idegesít az egyik oldalon az iskola, a másik oldalon az óvoda, bölcsőde és a gyerekzsivaj 🤣🤣
2023. szept. 10. 08:18
 12/17 anonim ***** válasza:

Csak nyitott ablaknál hallatszik, de megszoktam. Kisebb megyeszékhelyen lakom.

Reggelente a mentők szirénáira szoktam ébredni, mert - bár messze van az út hozzánk - a hangos vijjogása áthatol minden csenden.

2023. szept. 10. 17:54
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

Csak a mentők, tűzoltók szirénája hallatszik be, de az se zavar, mert el kell viselni. 2 sávos út megy a házunk előtt, 3 buszjárattal.

(Aki azt írta, hogy hegyen lakik, azt miért kellett lepontozni? A kérdésre válaszolt.)

2023. szept. 10. 20:20
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

13, mondjuk mert ha út sincs mellette, mi hallatszana be?

Ha pl: egy tanyán laknék, nem írnék ide, hogy bibi, nem hallatszik be, mert nem is lenne minek behallatszania.

2023. szept. 10. 20:22
 15/17 anonim ***** válasza:
Olyan helyen lakok, ahol 4 sávos út van mellettünk, állandó éjszakai forgalom (bkv éjszakai járatok, stb), hajnal négytől HÉV, hajnal kettőig repülők szállnak le felettünk. Az egyetlen zaj, ami néha szokott idegesíteni, az az alattunk lévő óvodából felszűrődő visítás, különösen akkor szokott jól esni a füleimnek, mikor éjszakás műszak után szeretnék pihenni :)
2023. dec. 6. 06:39
 16/17 anonim ***** válasza:

Agglomerációba költöztem, munkahely 25 km 25 perc, belváros 20 km 20 perc általában kocsival. Város tábla csak 11 km és 8 perc.

Olyan utcát kerestem amibe nincs átmenő forgalom, és a település forgalmas útjaitól távol van, de még is a falu központhoz közel van. Ezért végül fogorvos 300m, orvos 200m, bolt 300m, kocsma 300, önkormányzat 500m, templom 600m, óvoda/böcsöde 650m.

Nem ártér viszonylag magasan van a telek, szomszédnak van fúrt kútja és megmértük a vízszintet áradáskor -5 m, és én még 1 méterrel magasabban vagyok.

Szóval nincs forgalom zaj, nincs favágás mert mindenki gázzal fűt, szerencsére nem is flexelnek errefelé.

Mindezt a szomszéd városban lévő 55m-es tégla lakás árából.

Ingázni kell az lehet, csend, nyugalom, tiszta levegő, még most is bármikor lehet szellőztetni :)

Szóval megérte a váltást az én szemszögemből nézve.

2023. dec. 6. 13:06
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Változó, valamikor zavar, valamikor nem. Nagyváros viszonylag kieső helyén kis mellékutcában lakom. Sajnos az ablak alatt a parkoló és hallani, ahogy tökölnek a tragacsokkal, mire sikerül végre milliméter pontosan beállni, miután a budira is autóval mentek. Amit nem értek, minek kell tízszer becsapni a tragacs ajtaját induláskor és érkezéskor, és miért nem lehet csendesre megcsinálni azt az ajtót, amikor a lakásajtó csendesen is csukható.

Jobban zavar, hogy büdös lesz a tragacsoktól és nem tudni, mikor kóvályog a bűz az ablakhoz az emeletre, mikor kell becsukni. Meg hogy a járdára is ráállnak rendszeresen, és mellesleg ronda foltot odafosnak maguk alá. Meg hogy a szemetet nem lehet levinni tőlük, hanem kerülővel kell menni, mert ott állnak a járdán, és valószínű én lennék a hibás, ha nem akarnék mellette a sárba lépni és így esetleg beakadna valami az autóba és megsérülne.

Én mindenhova gyalog megyek, vagy busszal, vagy biciklivel. Nem tudom felfogni, mit kell annyira imádni ezen a négykerekű fostalicskán, hogy állandóan ezt használják az emberek és büdös van tőlük. Ennyire kényelemközpontú világban akár még emelhetnének egy nagy autószobrot is az emberek és hajlonghatnának előtte, kifejezve imádatukat, akár imádkozhatnának is hozzá, hogy megváltotta őket a kényelmetlen sétálástól.

júl. 13. 23:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!