Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Kellemetlen vizeletszag a...

Kellemetlen vizeletszag a fürdőszobában?

Figyelt kérdés
Albérletben élünk a párommal, a tulajdonos pedig jelezte számunkra a beköltözéskor, hogy a zuhanykabin kicsit folyik alul, de egy egyszerű zuhanyzás utáni feltörléssel nem lesz belőle probléma. A kicsit folyik néha nem is olyan kicsi, valamint a párom nem mindig figyel oda a feltörlésre, de nem okozott problémát eddig. Ahogy hazaértem, elhúztam a szennyeskosarat a zuhanykabin mellől, és észrevettem, hogy megint elmaradt a feltörlés, azonban most kellemetlen, vizeletszag is párosult mellé. A szennyeskosarat felemelve, szintén egy kisebb, büdös tócsa fogadott. Felmostam számtalanszor, kitakarítottam a zuhanykabin lefolyóját, azonban a vizeletszag nem tűnik el. Ha behúzom a kabin ajtajait, magában a fürdőben nem érzem, de benn a kabinban igen. A tulajdonossal holnap tudok beszélni, de eléggé kétségbe vagyok esve, hogy mi okozhatja. Valaki tapasztalt már ilyet? Ha igen, mi volt a gond?
2023. szept. 1. 16:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
71%

Megfejtés: A párod a zuhanykabinba vizelt

Ecettel tudod semlegesíteni, ha egy üres sprayba töltöd és befújod vele a lefolyót.

2023. szept. 1. 16:40
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Hááát nem vagyok rá büszke, de ha zuhanyzás közben rám jön a vizelhetnék nem csinálok belőle gondot... Nem lehet, hogy a párod se? Bocsi.
2023. szept. 1. 16:42
 3/12 anonim ***** válasza:
69%

Mond meg a pasidnak, hogy rendes férfiember nem a zuhanytálcába végzi el a kisdolgát...

...hanem a mosdóba.

:)

2023. szept. 1. 16:42
 4/12 A kérdező kommentje:
Nekem is az volt az első gondolatom, hogy ő a ludas. Tagadja, hogy ilyen történt volna, de nincs sok értelme.:') Köszönöm az ecetes tippet, kipróbálom!
2023. szept. 1. 17:06
 5/12 anonim ***** válasza:

Szívesen .

A zuhanytálcába amúgy nem tud visszajönni a csatornaszag, ha van a fürdőszobában pl. egy padlóösszefolyó, mert az lezárja a szagokat.

Vagyis kizárásos alapon marad a párod.

2023. szept. 1. 17:10
 6/12 anonim ***** válasza:
43%
A legokosabb lenne a zuhanytálcát körbeszilikonozni, akkor nem folyik ki a víz.
2023. szept. 1. 17:35
 7/12 mindentudó99 ***** válasza:
21%
Így van szilikonozza körbe a párod. Utána bekehugyozhat. Nem lesz szag.
2023. szept. 1. 18:02
 8/12 anonim ***** válasza:
93%

Azért csak óvatosan a körbeszilikonozással!

Meg kéne találni hogy pontosan hol szivárog!

Lehet hogy azért érzed a csatornaszagot, mert a szifonnál nincs rendben valami és elengedi a vizet, ami miatt visszajön a szag. Ezek picike bűzzűrók hogy elférjen a tálca alatt, ezért kevés víz van benne, elég ha pici elszivárog belőle, máris jön a szag.

Még attól is lehet hogy valaki aki ugyanazon a szennyvizcsőre van kötve lehúzta a wc-t egy nagyobb adak kakmakkal és a huzat kihúzta belőle a vizet. Én rendszeresen így jártam az albiban. Valami nem volt teljesen rendben a rendszerrel és amikor a felső szomszéd szart egy embereset akkor az az én zuhanytálcám szifonjából is szívott kis vizet és elég volt az a fél-1mm hézag és visszajött a szag.

2023. szept. 1. 18:28
 9/12 anonim ***** válasza:
Öazintén szólva meglep, hogy ennyi férfinek természetes, hogy a zohanyzóba/csapba vizel.
2023. szept. 1. 18:29
 10/12 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem zuhanyzás előtt is el lehet menni wc-re, és aki képes a szivárgó zuhanykabinba vizelni, és még ott is hagyja, miközben már bőven bűzlik, és még hazudik is... inkább nem fejezem be. Legközelebb hagyd úgy, hadd szagolja ő is, bár valószínűleg nem zavarná. Esetleg az ecetet ne öblítsd le egy darabig, hogy emlékeztesse.
2023. szept. 1. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!