Beképzelem vagy Budapesten egyre több az ürülék és egyre nagyobb a vizeletszag?
Nem képzeled be, - az egész egy nagy, retkes budi!
S bár paradoxon, ma észrevettem egy rendkívül szokatlan jelenséget!
Reggel, amikor jöttem keresztül a Moszkva téren, ezerrel takarították a teret, - de ezt úgy képzeljétek el, hogy nagynyomású vízsugártól a sepregető-locsoló-porszívó gépig vagy háromféle géppel takarították a teret.
Igazából - a zajon kívül - arra kaptam még fel a fejemet, hogy ezúttal szisztematikus és ténylegesen hatékony volt a takarítás a téren, amit végeztek, - nem "tessék-lássék" cselekvéspótlás volt!
Néztem is zavartan körbe, - hogy nem a kandi kamera dolgozik-e vagy promo filmet forgatnak-e!
Meglepő és szokatlan, de ilyen is van - 1000 év távlatában kb. ötször! :D
#3 Belvárosban dolgoztunk (építkezés) konkrétan majdnem minden reggel jöttek nagynyomásúval takarítani a sok ganét amit maguk után hagytak az "emberek".
Az éjszakai őrünk többször mesélte, hogy állt a kerítésnél, és egyszer csak a lába mellett csorgott a húgy, mert valaki épp ott helyben könnyített magán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!