Hogyan tüntethetném el hálóingből a vizeletszagot?
Anyám kórházban fekszik. Gumilepedő va a matracán, az ágyneműjét gyakran cserélik. Amikor felemelem a lepedőt, csak az erős pisiszagot érzem, még akkor is, ha előtte fél órával cserélték a pelenkáját. Anyám rengeteg vizet iszik, én arra gyanakszom, hogy a cukor miatt a bőre illata is más, mint egy egészséges emberé. Ivás közben is el szokott aludni, magára önti a vizet, szinte azonnal cserélik akkor is az ágyneműjét.
Minden napra nem tudok másik hálóinget venni, még akkor sem, ha olcsó, ezért mosással szeretném megoldani a dolgot. Kb 10 hálóinget váltogatunk, egy héten kétszer megyek hozzá, mert dolgozom.
Anyám már alig hall, és nem mindig lehet vele kommunikálni, egész más kérdésre válaszol, mint amit én feltettem. Vagyis: még azt sem tudom megkérdezni tőle, mikor mosdatták. A nővérkéket meg nem akarom zaklatni, nagyon aranyosak, és nagyon elfoglaltak. Az egyikük a hátamat simogatta a múlt héten, hogy rendbejön anyám az alacsony cukorszint miatti kómaszerű állapotból. Igaza volt, ezzel csak azt akarom illusztrálni, hogy nagyon rendes a társaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!