Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Garázsból ki lehet alakítani...

Garázsból ki lehet alakítani egy olcsó lakhatasi lehetőséget? Szerintetek anyagilag jobban megeri mint egy lakható hobbikert vagy lakokocsi?

Figyelt kérdés

Először kerteket néztem meg lakókocsikat.de ha belegondolok ott is elkoltenek min 5 milliót és kint lennék a semmi közepén autot kéne tartanom folyamatosan. logisztikailag bonyolultabb és nehezebb utána eladni .

Ellenben ha vesszek egy garázst ugyan úgy kijovok 5 millióból és egy vidéki nagyvárosban leszek közel a munkahelyekhez, boltokhoz.es erteket képvisel hosszú távon megőrzi az erteket könnyen eladhato ha váltanak.

Logikusan nézve meg ha csak pár évet is élek garázsban akor is milliókat sporolok.

Meg úgy is ha csak szobát bérelne az ember

A bérlés meg a lakashitelnel is drágább.

Tudom ciki de elég antiszoci vagyok haverokat csajokat nem hívnek oda 18 20 nm garázs ki lehet fűteni

WC nek raknak egy tartályos kicsi mobil WC t aztán időnként kiurutenem.

Villanyom lenne akor lenne hutom sütöm.mobilnetemrol lenne internetem. tv

Kimeszelnem alul felül. aztán szőnyeget le aztán néhány szekrény asztal és egy ágy kene es kész

Full olcsón ki lehetne hozni.

Fürdeni nemtudnek de azt most is melóban szoktam mert szinte minden nap megyek.

2023. szept. 1. 13:46
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:

Nekem is első fizum 2016 januárban 140 e nettó körül. kemény szaladgalos droidmunkaval 3 szakban

És a röhej de még mindig vannak akik még enel kevesebb pénzért dolgoznak és megszakadnak érte.

Vasútnal is melóztam mi sima palyamelosok tengi lengi melóval 200 nettó hazavitunk 2019 korul

De önkormányzat 3 közmunkast kölcsön adott a MÁV nak gazt vágni. szerencsetlenek 50 e forintért szét dolgoztak magukat a tűző napon megállás nélkül reggeltől délutánig.

Kaszával vágtak a gazt mert ők gépeket nem hasznalhatak csak manualis kézi szerszamokat

Mi meg csak néztük őket hogy nehogy elgazolja őket a vonat.

Ilyen téren igazságtalan a rendszer hogy van aki szetdolgoza magát aztán semmit nem kap.

2023. szept. 1. 20:48
 32/33 anonim ***** válasza:

#31 Jó, ez azért iszonyatos. Gondolom közmunkásként lettek bejelentve, amire azt hiszem, nem kell megadni a minimálbért.

De meg is néztem:

[link]

De figy, ha 2016-ban kaptad az első fizud, akkor még nagyon fiatal vagy. És máris van egy pulya?

2023. szept. 1. 21:04
 33/33 A kérdező kommentje:

32# sima közmunkasok voltak volt valami problémájuk 2 mentálisan nem tunt ép embernek. 1 meg öreg volt szerintem máshova nem vették volna fel őket.

Mav érdekes egy cég higyetek el😀 volt olyan hogy 4 en vigyázztunk erre a 3 kozmunkasra

És azért figyelni kellet mert néha néha betevedtek az elsodrodasi határon belül túl közel a vaganyokhoz.

Jó cég ugye 3 dolgoznak 4 en őrzik őket 😀😀

Aztán 21 ben jöttem ide ahol most vagyok 270 nettó kerestem majd felnyomtak 300 ra majd 320 rá az infláció miatt .

Aztán le is tettem egy tanfolyamot ami kellet így már 350 lett nekem + a mozgóber

Már 400 körül azért viszek haza

Ja fiatal vagyok a gyerekhez ezt toltam el elege .

2023. szept. 1. 21:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!