Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Garázsból ki lehet alakítani...

Garázsból ki lehet alakítani egy olcsó lakhatasi lehetőséget? Szerintetek anyagilag jobban megeri mint egy lakható hobbikert vagy lakokocsi?

Figyelt kérdés

Először kerteket néztem meg lakókocsikat.de ha belegondolok ott is elkoltenek min 5 milliót és kint lennék a semmi közepén autot kéne tartanom folyamatosan. logisztikailag bonyolultabb és nehezebb utána eladni .

Ellenben ha vesszek egy garázst ugyan úgy kijovok 5 millióból és egy vidéki nagyvárosban leszek közel a munkahelyekhez, boltokhoz.es erteket képvisel hosszú távon megőrzi az erteket könnyen eladhato ha váltanak.

Logikusan nézve meg ha csak pár évet is élek garázsban akor is milliókat sporolok.

Meg úgy is ha csak szobát bérelne az ember

A bérlés meg a lakashitelnel is drágább.

Tudom ciki de elég antiszoci vagyok haverokat csajokat nem hívnek oda 18 20 nm garázs ki lehet fűteni

WC nek raknak egy tartályos kicsi mobil WC t aztán időnként kiurutenem.

Villanyom lenne akor lenne hutom sütöm.mobilnetemrol lenne internetem. tv

Kimeszelnem alul felül. aztán szőnyeget le aztán néhány szekrény asztal és egy ágy kene es kész

Full olcsón ki lehetne hozni.

Fürdeni nemtudnek de azt most is melóban szoktam mert szinte minden nap megyek.

2023. szept. 1. 13:46
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
26%
Mindenképpen jobb és azt se felejtsd el, hogy a megtakarításod mellé lesz majd egy komoly értéked amit majd eladhatsz.
2023. szept. 1. 17:19
 12/33 A kérdező kommentje:

10# szociális lakás nekem nem jár 350 400 nettó között azért keresek. meg gyerekem ugyan van de nem én nevelem .

Szociális lakásra a nagycsaladoknak van esélye.

Rendes lakást azért nemtudok venni 20 éves hitelre mert önerőm nincs

2023. szept. 1. 17:24
 13/33 anonim ***** válasza:
47%

Nem jár?

garázsba akarsz költözni.

Hát én azért csak beprobálkoznék a szociális lakásnál

2023. szept. 1. 17:28
 14/33 anonim ***** válasza:
68%

13.

Melyik szót nem érted abból, hogy nem jogosult rá??!

2023. szept. 1. 17:32
 15/33 A kérdező kommentje:
Nincs nagyon bőség a szociális lakásokban. Meg gyerekeseknek se jutt elég .
2023. szept. 1. 17:36
 16/33 anonim ***** válasza:
47%

Én egyedülálló vagyok és önkormányzati lakásban élek.

A lakást amiben élek,akkor egyedülálló is megpályázhatta

2023. szept. 1. 17:36
 17/33 A kérdező kommentje:
Pályázni lehet csak már nem jutsz hozzá.nincs nagy bőség főleg vidéken.
2023. szept. 1. 17:45
 18/33 anonim ***** válasza:
Vidéken élek én is
2023. szept. 1. 17:52
 19/33 mindentudó99 ***** válasza:
Én azt szeretném negkérdezni hogy mit dolgozol? Ha csak nem valami álomnelö ugyanennyiért elmennék okyan helyre melózni ahol biztosìtsnak szállöt. Ingyen vagy fillérekért. A garázsnál jobb. Aztán ott gyüjtögetsz önerőre. Garázsban se wc se fürdés se semmi nem negoldott. Fűteni hogy fogsz?
2023. szept. 1. 18:23
 20/33 anonim ***** válasza:
Azt egyesek láthatólag nem vették még észre, hogy vidék és vidék közt igen nagy különbségek vannak, ami a keleti országrészben luxusnak számít, az a nyugati részeket természetes, teljesen megszokott.
2023. szept. 1. 18:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!