Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mi a véleményed a Konyhádról?

Mi a véleményed a Konyhádról?

Figyelt kérdés

#a Konyhád
2023. aug. 21. 12:41
 1/9 anonim ***** válasza:
65%
Pici, zsúfolt
2023. aug. 21. 12:48
 2/9 anonim ***** válasza:
22%
Nem tudom, ki az a Konyhád? Valami celeb?
2023. aug. 21. 12:51
 3/9 anonim ***** válasza:
65%

Praktikus, de kicsi.

Viszont minden ami kellhet az csak egy karnyújtásnyire van.

2023. aug. 21. 12:52
 4/9 anonim ***** válasza:
65%

Nem túl nagy, de jó az elosztása (jó helyen van az ablak, ajtó, nem négyzet, hanem téglalap formájú) és jól lett berendezve, így számomra nagyon jól használható, praktikus, és tetszik is nagyon.

Ebédlő asztal nem a konyhában van, így még tágasabb. De azért van egy kisebb asztal két székkel, le lehet ülni meginni egy kávét, enni egy szendvicset vagy valami egyszerű ételt, vagy pakolni rá.

De nagyobb főzésnél is szeretem, ha nem ugyanott eszünk, ahol a főzés zajlik.

2023. aug. 21. 12:58
 5/9 anonim ***** válasza:
74%
Rendben van, használható. Egy dolgot rontottam el, amikor terveztem. Kevés a felület a tűzhely és a mosogató között.
2023. aug. 21. 13:01
 6/9 anonim ***** válasza:
65%
Én nagyon szeretem, mert nagy és tágas! Sok a hely is benne, mert U alakú a konyhabútorom! Nálunk egyben van a konyha és a nappali, nekünk ez nagyon jó így de szerintem sokaknak nem tetszik ez az amerikai konyhás megoldás!
2023. aug. 21. 13:53
 7/9 anonim ***** válasza:
64%
Egy 80x150 centis lyukról beszélünk, szerinted mi a véleményem róla? Zsúfolt, használhatatlan, kisebb, mint egy normális ember ruhásszekrénye. Főzni csak zokogva és sűrűn káromkodva tudok benne, miközben félig a küszöbön billegek, mert beljebb lépni nem lehet.
2023. aug. 21. 18:48
 8/9 mindentudó99 ***** válasza:
Egyedüli hibája a járólap. Nehezen tisztítható
2023. aug. 21. 20:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Szeretem a konyhámat, idén költöztünk a jelenlegi lakásba, párom asztalos, ő csinálta a bútort, saját ízlésünk szerint. Praktikus elrendezésű, élhető, szuper kis konyha lett.
2023. aug. 22. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!