23 éves vagyok , külföldön élek pár éve . Nincs sok barátom , az esetek többségében magányos farkasként tolom . Viszont egy érdekes fordulathoz ért az életem , kiváncsi volnék a ti véleményekre ?
Meló mellett nem marad az embernek sok ideje mindenre , dönteni kell . Elkezdtem kondizni nagyreszt azért mert megakarom mutatni , hogy nem csak egy sovàny srác vagyok , fejleszteni akarom a testem . Viszont szeretek videójátékozni , de munka és edzés mellett nem marad már rá idő .
És legfőképpen van bennem egy szégyen érzet hogy még 23 evesen is szeretek gépezni , van - e vagy lesz - e ennek haszna a jövőben míg a kondi egészséges , jól is néz ki tőle az ember , de viszont hiányoznak az esti kockulások .
Lehet hogy hülye kérdés es nem fogja mindenki érteni , de talán voltak már rajtam kívül is ilyen helyzetben , hogy valamit azért hagytak abba mert cikinek érezték , vagy csak egyszerűen nem tudták eldönteni hogy mi számít jónak es rossznak ebben az őrült világban .
Én 31 évesen mosolyogva vettem elövételbe a D4-et. Kit érdekel, hogy néhány “felnött ember” szemében ez gyerekes? Szerintem meg a mások életét firtatni gyerekes…
Mellesleg az a legjobb, hogy kioktatnak arról ez milyen gyerekes, miközben simán lehet, hogy többet keresel és teljesebb életet élsz, mint aki ki akar oktatni…
Te döntsd el neked mi a fontos, ne másoknak akarj megfelelni.
azért bele ne halj abba, ha van 1-2 értelmes hobbid a munka mellé...
40 órát dolgozol egy héten, kb 60 órát alszol. A maradék 72 órádból 5-6-ot nem tudsz sportra szánni anélkül, hogy választanod kelljen aközött és a seggmeresztés között? Ne már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!