Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A lakásban papucsban járkáltok?

A lakásban papucsban járkáltok?

Figyelt kérdés
Minden ismerösőmnél papucs nélkül járnak. Nálunk mindenki papucsban, ha egyszer papucs nélkül járok már leordítanak és veszekszenek. Ez normális? Nálatok hogy van?

2023. aug. 14. 17:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Papucsban, mert nem igazán szeretek takarítani. :( De egyébként is így szoktam meg, egész életemben papucsban járkáltam a lakásban.
2023. aug. 14. 21:24
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Papucsban. A nappaliban burkolólap van, kényelmesebb a puha papucs, mint a kemény kő és kutya is van, aki koszol.
2023. aug. 14. 21:39
 13/18 anonim válasza:
73%
Lakásban mindig mezítláb vagyok sokkal kényelmesebb számomra. ^^
2023. aug. 15. 00:09
 14/18 anonim ***** válasza:
A három szobánkban padlószőnyeg van, ott természetesen mezítláb/zokniban. De a lakás többi részében papucsban.
2023. aug. 15. 07:40
 15/18 anonim ***** válasza:
90%

A kérdés szempontjából nagyon nem mindegy, hogy családi ház vagy lakás.

Mikor lakásban laktam, az ajtóban lerúgtam a cipőt, és tiszta maradt az egész lakás, papucsom csak fürdéshez volt, vizes lábhoz.

Most családi házban lakom, naponta százszor kimegyek, és cipőben járok előszobában, konyhában, adott esetben fürdőszobában. Így oda papucsot veszek, mert nincs akkora tisztaság. A szobákba csak ritkán megyünk kinti lábbeliben, így ha egyik szobából a másikba megyek, nem veszek papucsot. (Szőnyeg van szinte minden felületen.)

Ismerősöknél 3 kutya van, amik az egész lakásban mászkálnak, mindent beborít a szőr, na ott se tennék egy lépést se papucs nélkül.

2023. aug. 17. 17:18
 16/18 anonim válasza:
79%
Én vagyok az aki mindenbe belerúg. Úgyhogy papucs.
2023. aug. 18. 09:32
 17/18 anonim ***** válasza:
58%
Én mezítláb szoktam.
2023. aug. 20. 12:27
 18/18 sipekilaci válasza:
Családi házban, mezítláb vagyunk (mindenki, így nincs vita)
2023. szept. 12. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!