A lakásban papucsban járkáltok?
Figyelt kérdés
Minden ismerösőmnél papucs nélkül járnak. Nálunk mindenki papucsban, ha egyszer papucs nélkül járok már leordítanak és veszekszenek. Ez normális? Nálatok hogy van?2023. aug. 14. 17:45
1/18 anonim válasza:
zokniban, vagy mezitláb.
Mivel lakás, meleg a padló télen-nyáron.
2/18 anonim válasza:
én papucsban.
Tisztaság van természetesen,lehet zokniban vagy anélkül is, csak valahogy így szoktam meg
3/18 anonim válasza:
Zokni vagy mezitláb.
Családi ház, de az aljzat szigeteles miatt 21°C sosem hidegebb a padló, télen meg megy a padlófűtés is.
4/18 anonim válasza:
Általában mezítláb, néha zokniban.
6/18 anonim válasza:
Zokni vagy mezítláb. Annyi változott ahogy öregedtem, hogy most már télen vastagabb zoknit húzok. Talán, ha öreg leszek a papucsra is rászokom.
7/18 anonim válasza:
Tavasz/nyár mezítláb, ősz/tél zokni. Így nagyon kényelmes. Nem szeretem a papucsot.
(Emeleti lakás, szóval télen sem vészes a padló.)
8/18 anonim válasza:
konyhában, fürdőben papucs, szobákban mezitláb
9/18 anonim válasza:
Miért baj a családnak ha papucs nélkül vagy?
10/18 A kérdező kommentje:
Mert hogy a koszos padlóról az ágyban felvinném a koszt.
(nincs kosz, de kicsit túlreagálják)
2023. aug. 14. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!