Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hol tehetek feljelentést?

Hol tehetek feljelentést?

Figyelt kérdés
A Szüleim szomszédságában 1 elmebeteg néni lakott Sajnos gyüjtögető volt. Volt minden nála, szó szerint minden. A gyerekei többször kitakarították az udvart a lakást de mindig tele lett. A szüleim többször feljelentették valamiféle jegyzőnél. Sajnos a néni meghalt. A ház eladásra került. 1 Vállalkozó vette meg a rajta és benne álló szeméttel együtt. Amit a "vállalkozó" nem elszállitott hanem, munkagépekkel be turták a földbe több köbméternyi beton törmellékel együtt. Az lenne a kérdésem. Hol, kinél, tudok feljelentést tenni.
2023. aug. 4. 21:48
 1/7 anonim ***** válasza:
15%

Miért zavar ez téged ? Neked milyen kár okozz ezzel ?

Örök haragosok lesztek,ezt fogod elérni.Szomszédok közt ez nem jó dolog.

2023. aug. 4. 22:07
 2/7 anonim ***** válasza:
68%
#1 peldaul ha elszennyezi vele a talajvizet, az eleg karos tud lenni ugy mindenre ami a kornyeken a foldbol no.
2023. aug. 4. 22:17
 3/7 anonim ***** válasza:
8%
2 es,ne az én válaszomra írjál,hanem a kérdezőére .
2023. aug. 4. 22:32
 4/7 anonim ***** válasza:
85%

Környezetvédelmi ügyekben alapvetően mindenhol a megyei kormányhivatal környezet- és természetvédelmi főosztályához kell fordulni. Elérhetőségeik itt: [link] vagy ezen a linken találhatóak. Fontos, hogy írásban add be a panaszt, mert szóbeli jelzésre a legtöbb hatóság nem intézkedik.

[link]

2023. aug. 4. 22:53
 5/7 anonim ***** válasza:
84%

Csak azt csinálta, amit az elmúlt 100 évben kb minden felújításnál, építkezésnél csináltak, sőt még mindig sok helyen gyakran előfordul.

Lehet ezzel nem egyet érteni, de szinte biztos, hogy nincs olyan ember itt, akinek valamelyik közeli rokona, vagy ő maga ne csinált volna ilyet...

Bár az utóbbi években, inkább az a jellemző, hogy valami árokpartra vagy erdőszélre kiszórják, mert így ásni sem kell, lakásnál meg nincs hova ásni... pedig már régóta van hulladék udvar, ahol díjmentesen átveszik. És aki azt hiszi fizetni kell érte, az biztos az árokpartra viszi.

3x8 m3 építési törmeléket, 8 m3 lomot ásott ki nálam a gépes, miután megvettem a telket és tereprendezésbe kezdtem... Ennek összköltsége 2021-ben 240.000 ft volt számla nélkül! A konténer : 3x40000 + 1x50000, többi a gépes munkadíja volt.

A saját szemetemet részletekbe ahogy gyűlt hulladék udvarba vittem, 0 ft-ba került leadni!!! Az agyagos földet a határba vittem, mezőgazdasági utak "kátyúzásához" még meg is köszönte a tulajdonos mikor össze futottam vele.

2023. aug. 5. 07:39
 6/7 anonim ***** válasza:

- Jegyző

- Környezetvédelmi hatóság (adott vármegyek kormányhivatalnál)

2023. aug. 5. 16:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg az önkormányzatot és a Levegő Munkacsoportot!
2023. aug. 5. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!