Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Mit tehetek ha albérlet csaló...

Lőte Vivien Kitti kérdése:

Mit tehetek ha albérlet csaló áldozata lettem?! Feljelentés megtörtént. Más egyebet nem tehetek?

Figyelt kérdés
Bővebben röviden tömören. 37 hetes kismama vagyok. jelenlegi albérletünkből költöznünk kell. Interneten találtunk egy lakást amit azonnal le is foglalóztunk mivel azt mondta a tulaj hogy azé a lakás aki hamarabb lefoglalózza.Egy hét mulva költöztünk volna és mikor ujra elmentem a lakáshoz rajtam kívül még két pár és egy rendőr fogadott a kapuban.Természetes feljelentést tettünk, de ezzel véget is ér az egész?!

2016. ápr. 11. 14:46
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Véget ért? Ha neked úgy jó , akkor igen. Foglaló meg minek vissza.
2016. ápr. 11. 16:21
 2/4 xswerdy ***** válasza:
Kérdés, hogy megvan-e az illető. Valós néven kötött-e szerződést? Ha igen, akkor a büntetőüggyel párhuzzamosan elkezdhetitek polgárjogilag is érvényesízeni az igényeteket. Először felszólítani, aztán fizetési meghagyás, stb. Különben ki kell várni a büntetőügy végét, és a büntető eljárásban kérni a kár megtérítését. Fognak még hívni tanumeghallgatásra, stb.
2016. ápr. 11. 19:02
 3/4 anonim ***** válasza:
valószínűleg igen, ennyi volt az ügy. a férjemet a sógora egyszer megütötte a nyílt utcán, 3 tanú volt rá, azóta se jött értesítés a rendőrségtől (2 éve), hogy mizu az üggyel...
2016. ápr. 12. 08:52
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem a saját nevén kötötte természetesen a szerződéseket, de már tudjuk a valós nevét. Mint kiderült még két lakást adott ki ugyanezzel a módszerrel. Nyomozás már folyik az ügyben de nem tartóztatták még mindig le.
2016. ápr. 12. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!