Budapestre lomtalanításra megéri elmenni, kutakodni?
Nem igazán. Szerintem maximum a pénzesebb részeken, belvárosban érhetné meg, ahol találhatnál valami antik dolgot. De 90% csak lelakott szemét aminek a nagy részére ráülnek a cigányok.
De én például találtam már repülős és haditechnikai magazinokat. Valaki gyűjtötte. Szerintem ki sem volt nyitva egyik sem és valami 1980-90 körültől megvoltak. Azt elhoztam. Igaz még akkor is odajött egy cigány, hogy mit akarok, a cigány nőstények meg óbégattak neki hogy ne engedd, hogy elvigye, vedd el tőle. Végül elhoztam.
Igen, amint rakják ki már túrják is szét..
De a könyveket nem szokták elvinni. Én is azt látom hogy ami lom az tényleg lom.
Háztartási gépek mire odaérek, már minden fém hiányzik belőle.
De amúgy nem arról volt szó hogy titkos lesz a lomtalanítás dátuma? Most meg térképes keresővel fennvan.
Nem lehet titkos, hiszen a lakosságot valahogy csak értesíteni kell.
Amúgy szerintem a legdurvább a belváros. Egyszer láttam ott lomtalanítást, konkrétan úgy nézett ki mintha Párizsban lenne az ember. Tele vont minden cigányokkal és turistákkal meg szanaszét vert dolgokkal.
Szerintem az egyszeri turista azt hitte, hogy valami no-go zónába keveredett ahol éppen zavargás készül kitörni. Igazi országimázs építés.
Mint valami apokalipszis filmben... meg a sok hűtő, motort kiveszik belőle, meg lehámozzák a fém burkolatot, többi marad.
Persze a sok hűtőgáz megy a levegőbe... uniónak fogalma sincs mi megy nálunk ilyenkor. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!