Rossz porszívót hova lehet kidobni, lomtalanításkor elviszik?
Figyelt kérdés
2022. júl. 1. 12:00
1/5 anonim válasza:
Nálunk elektronikai gépeket nem visznek el lomtalanításban.
Legfeljebb úgy, hogy beteszed egy nagyobb zsákba, használt ruhák és papírszemét közé.
Próbaképpen, lomtalanítástól függetlenül, tedd ki a kapu elé, a kuka mellé! Akár rossz, akár jó, valaki el fogja vinni. (Ha nem, amit kétlek, este visszaviszed)
2/5 anonim válasza:
Nem tudom erre laksz, sok helyen Media Markt, talán Euronis is, le lehet tenni a bolt által kijelölt helyre.
3/5 anonim válasza:
Lomtalanításkor kiteszed, kb. 5 percen belül elviszik a színesfémgyűjtő kisiparosok... Akik olyankor ott korzóznak az utcákban a furgonjaikkal.
4/5 anonim válasza:
Én kiraktam egyszer egy rossz tévét, hetekig nem vitték el. Persze lakóhely függő is, gondolom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!