Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Sajnos hajléktalan lettem...

Sajnos hajléktalan lettem milyen holmikat vigyék magammal?

Figyelt kérdés
Sajnos az albérletemből kiraktak, munkámat elveszítettem,pénzem az nagyon kevés milyen holmikat vigyek magammal?
2023. júl. 27. 20:28
 1/7 anonim ***** válasza:
27%
Hová?
2023. júl. 27. 21:00
 2/7 A kérdező kommentje:
Szerinted hova? Az utcára.milyen holmikat vigyek ami feltétlenül szükséges?
2023. júl. 27. 21:25
 3/7 anonim ***** válasza:
33%

Szabadság! Megszünnek a napi ,szokásos gondjaid!

Irigyellek. Sokszor fantáziáltam,de jó lenne nincstelennek lenni, de nem sikerül. Rendszeresen gondoskodok gyermekemről,feleségemről,magamról.

2023. júl. 27. 21:48
 4/7 anonim ***** válasza:
28%
Ha ennyire köcsög vagy hogy egy egyszerű kérdésre lepontozol, valószínűleg megérdemled.
2023. júl. 27. 22:14
 5/7 anonim ***** válasza:
82%

Iratok, személyi igazolvány, bankkártya, bérlet, jegyek

Hátizsák, flakonok (2-4 db 1,5 literes) víznek

AAA, AA elemek fejlámpába vagy kézi lámpába

Fejlámpa

Telefon, töltőkábel, töltőadapter, tartalék töltőkábel (mert elszakadhat vagy rágcsálók megrághatják), powerbank-ek, fülhallgató

Ha vannak betegségeid, akkor az ahhoz szükséges gyógyszerek.

Zacskó, szatyor, nagy ikea-féle szatyor.

Wc papír (nyomd össze, hogy kisebb helyen férjen el).

Meleg ruha - MELEG!!! Éjszaka nem olyan hőmérséklet van kint, mint a lakásokban, plusz van szél is, meg a talaj is hűvös. Felülre, alulra egyaránt. Ha van testhez simuló ruhád (ami nem szorít), akkor azt is vidd.

Váltóruhák

Több pár zokni!!! Ez büdösödik meg leghamarabb. És rettenetesen kellemetlen.

SAPKA!!!!!!!

Szappan - azt valami be kell tenni.

Fogkrém.

Kabát, bár nagy terjedelmű. De legalább eső ellen kellene.

Elsősegélyhez (seb, vágás) tárgyak.

Ceruza, toll, papír!!!

Ne cipelj magaddal 10 dkg apró pénzt - még 200 Ft-osokban se! A bankkártyát majdnem mindenhol elfogadják.

Étel.

Telefont és powerbank-et töltsd fel 100%-ra!

Bicska (barkácsoláshoz vagy bármit elvágni).

Kés, kanál, villa.

Öngyújtó vagy gyufa - nem dohányzáshoz!

Most ezek jutottak eszembe.

Ha nem használod az internetet és hívást vagy sms-t sem vársz, akkor tedd legalább repülőgép üzemmódba a telefonod. Ha semmit se használsz, akkor pedig ultra takarékos módba. A fényerő eszi a legtöbb energiát. Az automatikus frissítéseket kapcsold ki!! A nem szükséges alkalmazásokat tiltsd le, hogy a háttérben lehetőleg semennyit se fogyasszanak!

Erdőlakó hajléktalan vagyok (betegség miatt), de nem fogadok senkit se a közelembe és nem találkozok senkivel sem.

2023. júl. 27. 22:16
 6/7 anonim ***** válasza:
90%

5-ös vagyok, kiegészítem a hozzászólásomat:

A különböző platformokhoz szükségeses felhasználónevek és jelszavak (különösen, amikre PC-n / laptop-on léptél be, mert oda valószínűleg elmentetted, de telefonodon nem biztos, hogy megvan).

2023. júl. 27. 22:24
 7/7 A kérdező kommentje:
4es Nem pontoztam le senkit!!!
2023. júl. 28. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!