Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Szólnátok a felső szomszédnak?

Szólnátok a felső szomszédnak?

Figyelt kérdés
Tegnap éjfél óta folyamatosan megy a mosogépe, semmit nem tudunk tőle pihenni. Már azon gondolkodom, hogy megölt valakit, mit lehet ennyit mosni?

2023. júl. 27. 16:31
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
Persze, szólj.
2023. júl. 27. 16:33
 2/10 anonim ***** válasza:
76%
Lehet nagytakaritást tart és kimos mindent.ha holnap is mos szólj.De ha nagyon zavar akkor szólj most.
2023. júl. 27. 16:50
 3/10 A kérdező kommentje:
Na közben kiderült, hogy nem ő, hanem a mellette lévő demens bácsi, akit már napok óta nem is láttak kint, szóval megpróbálunk bemenni hozzá, remélem nem lett baja, mert ez így elég para most...
2023. júl. 27. 17:12
 4/10 anonim ***** válasza:
5%

"Na közben kiderült, hogy nem ő, hanem a mellette lévő demens bácsi, akit már napok óta nem is láttak kint, szóval megpróbálunk bemenni hozzá, remélem nem lett baja, mert ez így elég para most..."

És ez kit érdekel szerinted a fórumon hozzászólók közül? Megsúgom hogy senkit.

2023. júl. 27. 17:46
 5/10 A kérdező kommentje:
Ez a fórum erre van, te meg súgjál másnak. 😅☝️
2023. júl. 27. 18:34
 6/10 anonim ***** válasza:
87%

#4 Engem érdekelt.

Kérdező, azt is írd meg kérlek, hogy ha kiderült mi van a szomszéd bácsival.

Most már csak azért is kíváncsi vagyok rá.

2023. júl. 27. 21:41
 7/10 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem lett baja, viszont nem tudjuk vele megértetni, hogy kapcsolja ki a mosógépét - mikor lejár a program újraindítja, mert azt hiszi ki kell mosnia. Éjszaka kb. 3 órát van csend, a többi időben folyamatosan fent van és újraindítgatja.Akik vigyáznak rá őket pedig továbbra sem érjükel, nem tudom mit csináljunk szegénnyel így.
2023. júl. 28. 16:31
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

"nem tudom mit csináljunk szegénnyel így."

Bemész és széttöröd a vén tata mosógépéz

2023. júl. 28. 16:33
 9/10 A kérdező kommentje:
Örül neki mindenki, hogy itt éled ki magad, de komolyan. És akkor a te szavaiddal élve, erre szerinted ki kíváncsi?
2023. júl. 28. 17:24
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

#7 Köszi!

Egy ötlet: amikor kész a mosógép akkor menjetek át és vegyétek ki neki a ruhát.

Ezt el lehet érni egy "véletlen" áramszünettel is a házban - az ő lakásában - amikor aztán segítetek neki, hogy mi okozhatta nála az áramszünetet: Jééé, a mosógép. Mindenképpen ki kell pakolni belőle, hogy vissza lehessen kapcsolni az áramot.

2023. júl. 28. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!