Mit szólnál, ha szombat koraeste fűnyírás közben azt vennéd észre, hogy valaki szemből videóz?
Köszi a válaszokat, elektromos fűnyíróval nyírtam, ami kicsit talán halkabb mint a benzines.
4-es csak kötözködni akar, jelentettem is.
Ma meg abszolut tilos, és egy másik szomszéd most 10 körül benzines fűkaszával vágta a gazat. De engem nem zavar egyáltalán, és nem rohantam levideózni, és feljelenteni.
Pfff, ha ilyen van, akkor elő kell venni a brèt, ès elkezdeni masztizni, miközben folyamatosan tartani a szomszèddal a szemkontaktust.
Többet nem fog videózni 😀
4. Feljelenteni valakit akkor lehet, ha bűncselekményt követ el.
Kérdésem: A többször is módosított 243/154, 1975-ös törvény 165 c pontja mit tartalmaz? He?
Egyébként önkormányzati, helyi rendeletről van szó. Szerintem te sem ismersz egyet sem a lakóhelyede érvényesekből.
De.praktikusan: Ha tilos hétköznap reggel, este, szombaton délutántól hétfő reggelig, az könnyen teljesíthető?
Ha 11 óra 50 perckor nyírom a füvet az nem zavar, de 12 óra 1 perckor már igen.
Nálunk is ez megy, engem speciel ezek mind nem zavarnak, mert meg kell csinálni, de a mai emberek, akik azt hiszik, hogy ők fingották a passzátszelet, mindenbe belekötnek. Jaj, ne nyírj füvet, ne flexelj, de még a kakas se kukorékoljon, a harang se szóljon, levegőt baszki, vehetünk??
Én ezektől már hányok, komolyan. Mikor csinálja meg az ember, ha nem hétvégén? Sőt, mondok jobban, van, aki hétvégén is dolgozik. Vagy napközben az 50 fokos tűző napon vágd a füvet? Annyira visszamennék az időben, amikor az emberek nem voltak még mennyire gyászok.
20:15-ig nyomatta a szomszéd a fűnyírást.
Utána meg a másik elkezdte a motoros permetezőt zsinnyegtetni.... hát most mentem volna videózni? Drága a szalag!
""Mondta is a kedves úriember, hogy nem azért költöztek ki falura, hogy itt is zajban kelljen élniük."
Én meg ezzel értek egyet.👍"
De figyelj már ember... falun rengeteg tennivaló van ám! Az nem úgy van, hogy ülönk a teraszon és lógatjuk a kukinkat és közben a manók mindent elvégeznek.
Ha nem nyírom le a füvet a pógármester csesz le, meg a szomszéd, hogy átfújja a magot. Ha nem csinálom meg a tetőt, azért ordítanak vele, stb., nem sorolom.
Városban is, falun is megvan az életnek a maga zaja. Ha nem tudjátok elviselni, akkor menjenek az alföldre, vegyetek tanyát ahol 1-2 km csak a bekötőút és a kövi szomszéd 5 km-re van. És akkor majd csend lesz.
Ja nem, mert minél nagyobb a csend, annál jobban előjönnek az apróbb zajok. A szél, az állaok, rovarok, stb...
Vagyis ha idegbeteg vagy és mindenféle zaj zavar, akkor orvoshoz kell menni, nem falura!
Ja ée ezt ajánlom:
K. jó!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!