Husqvarna 135R vagy Kasei 3GC630?
Erőben a Kasei lenne indokolt, de félek hogy sok gondom lenne vele. A Husqvarna pedig lehet hogy kicsit gyenge, de nem valószínű hogy 1 év alatt szépen szétesne, mint ahogy azt a Kaseiről írták.
A legnagyobb probléma hogy a Husi kétszer annyiba kerül mint a Kasei, amellett hogy gyengébb. Napok óta agyalok, de egyszerűen nem tudok dönteni.
A Kaseire jobban odakéne figyelni, bár mindkettőre odafigyelnék, nagyon vigyázok mindenemre, viszont ezen kívül csak a gázkarfogantyú tűnik nagyon vastagnak, és maga a gázkar számomra érthetetlen módon meg van nyújtva, vagy nem tudom hogy mondjam, de a lényeg hogy azt ránézésre kapásból cserélni kéne egy kényelmesebbre. Árukeresős vélemények alapján meg tényleg azt látom hogy szépen lassan szétesik az egész, bár azt nem tudom hogy a gép, vagy a felhasználó hibájából van-e.
A Husqvarnával ilyen gondom nem hinném hogy lenne, viszont mivel kétszer annyiba kerül, nem tudom megéri-e.
Már teljesen tanácstalan vagyok... Milyen egyszerű lenne ha nyernék a lottón, nem kéne ennyit agyalni rajta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!