Mennyiért árulnak a piacon fűkaszát?
Azt már eldöntöttem, hogy jó lesz a kínai, ezt ne is vitassuk. Csak arra lennék kiváncsi hogy általában mennyit kérnek el érte, és mennyi az a reális ár amire le lehet alkudni.
És arra a fajtára gondolok amit fel lehet csatolni egy hámra, nem pedig a "kisebb" szegélynyíró szerűre.
Köszi!
Inkább Obi,mert ott tanácsot is tudnak adni az eladók.
Általában a Tescoban,vagy akár az Obiban is nagy százalékban kínai termékek vannak,tehát szinte mindegy hol veszed meg.
Ha azt olvasod egy gépen,hogy Made in PRC,az is kínai.
PRC= Personal Republic of China
Néztem azokat is, de hosszas böngészés után a "sima" kínainál döntöttem. Közben rendeltem netről, 25-ért egy Flinke-t. Elméletileg van rá 1 év garancia, de igazából ha 2-3 nyarat is kibír, akkor már megérte. Ezért is mondtam hogy ezt ne vitassuk, mert eldöntöttem. Természetesen jobban megéri egy normálisat venni ami sokáig bírja, de ahogy sokan így vélekednek, én is egyetértek azzal a hozzáállással hogy ha rendeltetésszerűen használom, rendszeresen zsírzom ahol kell, stb stb, akkor azért ez se rossz.
Egyébként meg igazad van, ahogy reklámozza magát a Fuxis emberke, valószínű tényleg jobb mint a kínai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!