Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyiért árulnak a piacon...

Mennyiért árulnak a piacon fűkaszát?

Figyelt kérdés

Azt már eldöntöttem, hogy jó lesz a kínai, ezt ne is vitassuk. Csak arra lennék kiváncsi hogy általában mennyit kérnek el érte, és mennyi az a reális ár amire le lehet alkudni.

És arra a fajtára gondolok amit fel lehet csatolni egy hámra, nem pedig a "kisebb" szegélynyíró szerűre.

Köszi!

2020. jún. 15. 21:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Általában 15 és 25 ezer forint között,ha üzletben veszed. Ha viszont alkudni szeretnél rá,ott nincs lehetőséged egy esetleges mehibásodáskor a garancia érvénysítésére.Ekkor lehet,hogy az olcsóbb lesz a drágább.
2020. jún. 15. 21:36
 2/7 A kérdező kommentje:
Például Let's Do It-ban lehet hogy van ilyen kínai? Szerszámokat onnan nem sokat vettem, de akármit megnézek a legolcsóbb az a saját márkájuk, kínait nem igen látok. Vagy éppen ez a sajátmárkás felelne meg a kínainak?
2020. jún. 15. 22:40
 3/7 A kérdező kommentje:
Esetleg Tesco? :/
2020. jún. 15. 22:50
 4/7 anonim ***** válasza:

Inkább Obi,mert ott tanácsot is tudnak adni az eladók.

Általában a Tescoban,vagy akár az Obiban is nagy százalékban kínai termékek vannak,tehát szinte mindegy hol veszed meg.

Ha azt olvasod egy gépen,hogy Made in PRC,az is kínai.

PRC= Personal Republic of China

2020. jún. 16. 05:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Fuxtec kaszákat nézted? Én azokat tudom ajánlani, 40k-ért már vannak, garanciával. Ezeket a piacokat inkább felejtsd el, többet fogsz utána kínlódni.
2020. jún. 16. 15:27
 6/7 A kérdező kommentje:

Néztem azokat is, de hosszas böngészés után a "sima" kínainál döntöttem. Közben rendeltem netről, 25-ért egy Flinke-t. Elméletileg van rá 1 év garancia, de igazából ha 2-3 nyarat is kibír, akkor már megérte. Ezért is mondtam hogy ezt ne vitassuk, mert eldöntöttem. Természetesen jobban megéri egy normálisat venni ami sokáig bírja, de ahogy sokan így vélekednek, én is egyetértek azzal a hozzáállással hogy ha rendeltetésszerűen használom, rendszeresen zsírzom ahol kell, stb stb, akkor azért ez se rossz.

Egyébként meg igazad van, ahogy reklámozza magát a Fuxis emberke, valószínű tényleg jobb mint a kínai.

2020. jún. 16. 21:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Fuxtec pont annyit ér mint bármely más Kínai. Nagy a lobbi ,hírverés de sehol az ígért minőség és a tényleges garancia. Ebben a kategóriában inkább Hecht vagy Kasei
2021. ápr. 25. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!