Hány fok van nálatok jelenleg?
Nálunk:
- kint 30 fok
- bent alsó szinten 25-26
- felső szinten 27-28.
Egyelőre még nem kapcsoltam be a kondit.
Kint kb. 32, bent 32 :(
Régi téglaház, a Dunaparton... Teljesen mindegy, hogy nyitva vagy csukva van az ablak, így is úgy is ugyanannyi. Tavaly nyáron 35 fok volt a csúcs. :(
Panelprogramos lakás, 16 cm vastag hőszigeteléssel.
Kint 26 fok, nappal bent 28 körül. Délután (most éppen) kinyitjuk az ablakokat, ezek tárva maradnak éjszakára, várható eső esetén bukóra vannak állítva. A DK-i oldalon reggel 5 óra után becsukjuk, behúzzuk a sötétítő függönyöket. Fentebb írtam, hogy most nyitottuk ki őket, hadd jöjjön be a frissebb levegő. A DNy-i oldalon du. 2, fél 3 órakor csukjuk be az ablakokat, ne süssön be a Nap és most tártuk ki őket, egész éjszakára.
Csodálkozom, hogy más lakások ablakai (szinte 1-2 kivételtől eltekintve) szépen be vannak egész nap csukva, beleértve a hálószobai ablakokat is. Aztán panaszkodnak, hogy döglesztő a meleg a lakásban...
Természetesen, az ablakok úgy vannak tárva, hogy az esetlegesen feltámadó szél ne tudja bevágni őket.
26 fok, van klíma de én elvagyok nélküle.
Írországot pedig ne irigyeljétek, ritka pocsék időjárása van. Állandó hideg szél, nyirkosság, hosszú sötét tél. Se zöldség, se gyümölcs. Nemhiába vándorolt ki a fél ország az Usa-ba.
Ma 38 fok volt, semmi levegő.
Milano belváros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!