Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyire vagy megelégedve a...

Mennyire vagy megelégedve a házzal/lakással ahol jelenleg élsz? Bérlemény vagy saját tulajdon?

Figyelt kérdés

2023. máj. 20. 18:55
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Saját, most már, 20 év kölcsön volt, most már az enyém, nem az albérletet fizettem hanem a kölcsönt, teljesen ok.
2023. máj. 20. 18:58
 2/19 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Sajat kertesház. Elégedett vagyok vele
2023. máj. 20. 19:09
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon elégedettek vagyunk vele: tágas, jók a szomszédok és többi lakótárs, kellemes, biztonságos a környék.
2023. máj. 20. 19:43
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Saját lakás, alapvetően nincs okom panaszra. De vágyom kis kertes házba
2023. máj. 20. 21:06
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Saját ház,szeretek itt lakni, zsákutca utolsó háza :-) Most fizettük ki végtörlesztéssel, 5 évvel előbb (nem sok volt már rajta).Elégedett vagyok vele, nem is kéne nagyobb, csak a kert lenne már kész....
2023. máj. 20. 21:17
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Bérelt lakás, újépítésű társasházban. Szerencsére ma költözött el az egyetlen falszomszéd, így nincs több zaj. Persze majd biztos jön új. De szeptemberben költözünk az új házunkba, ki a természetbe - ami nagyságrendekkel jobb lesz.
2023. máj. 20. 22:07
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Saját ház. Első nyarunk lesz itt, egyelőre szerelmesek vagyunk a helybe!
2023. máj. 20. 23:02
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Saját ház, mi terveztük a magunk igénye szerint, elégedett vagyok vele, jól sikerült.

A fűtést túlbonyolítottuk, egyszerűbb kazán is elég lett volna, a vízvezeték szerelő csapat sajnos már más országban dolgozik és a padlófűtés légtelenítését, tisztítását nem sikerült másnak jól megcsinálni utánuk, de nincs ennél több gond vele.

Sajnos az építkezés után nem figyeltünk és az egyik helység amit nem használtunk bepenészedett, azóta folyamatosan gondunk van a penésszel - de ez a mi hibánk, nem a házé.

Remélem nem kell elköltöznöm belőle.

2023. máj. 21. 00:59
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Saját, kertes. Elégedettek vagyunk vele, nagyon jó vétel volt. A környezet, a lakóközösség is nagyon szuper.
2023. máj. 21. 01:38
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Új építésű társas ház. Anyukám vette, mi lakunk benne a párommal. Nem fizetünk albérleti díjat, az egyetlen elvárás hogy spóroljunk és gyűjtsünk sajátra.
2023. máj. 21. 05:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!