Mennyire vagy megelégedve a házzal/lakással ahol jelenleg élsz? Bérlemény vagy saját tulajdon?
Figyelt kérdés
2023. máj. 20. 18:55
11/19 anonim válasza:
Saját családi ház, 6 hónapja lakok benne. Központi helyen van egy zsák utca végén, így nagyon nagy a csend, a szomszédok sem zörögnek, csak a fűnyíró. Szerencsére mindenki gázzál fűt, így motorfűrészt sosem hallani.
Eddig jónak tűnik, és a kiegészítő kacatokkal egyre otthonossabb lesz.
12/19 anonim válasza:
#8 (00:59 ó.):
A penész ellen van hatásos penészölő szer (permet), amit mi használtunk, mégpedig a kék flakonos "SZAVO, penész elleni szer". Ne sokat permetezz belőle, mert felpuffasztja a festést a falról, ami leválik. Ha szükséges, inkább ismételd meg a permetezést. Órákig érződik a szaga, de nagyon fontos a szellőztetés!
13/19 anonim válasza:
Bérelt lakás, állandóan van vele valami probléma, kevés a szekrény, de mivel még költözni fogunk, nem akartunk venni, a környék nem a legjobb, aminek néha a lépcsőházban is nyoma van, szóval annyira nem.
14/19 anonim válasza:
Semennyire!
Nem saját, de mégis - hosszú
Nagyon azon vagyunk, hogy elköltözzünk
15/19 anonim válasza:
#12 Köszi, ismerem, használtam. Van elektromos páraleválasztónk is már, figyelünk a páratartalomra, szellőztetésre, nem műanyag nyílászáróink vannak hanem fa stb. stb. Ennek ellenére mindig visszajön és felbukkan ahol egy kis nedvesség is van.
16/19 anonim válasza:
15#
használj szárítógépet benti teregetés helyett
17/19 anonim válasza:
Sajnos egy kis garzont bérlek, aminek most emelik még többre a lakbérét. Ha az enyém lenne, akkor elégedett lennék és fizetném a törlesztőt, kijavítanám a hibáit. Így, hogy albérlet, nem vagyok elégedett, gyenge minőségben lett felújítva, a tömegközlekedés sem a legjobb erre. Ahhoz képest nagyon jó, mint amikor másokkal laktam közös albérletben, de meg is kérik az árát. Nagyon örülnék már, ha tudnék sajátot venni, de hiába spórolok, jelenleg nem sok esélyt látok rá. A fizetésem is sajnos nem sok, az ingatlanárak és hitelkamatok az egekben vannak. Reménytelen a helyzet, pedig évek óta gyűjtögetek, hogy egyszer tudják egy kis garzont venni. :( Annyira irigylem, akinek sikerült sajátot venni, amikor még normálisabb árak voltak. Sajnos én már akkor kerültem a lakásvásárlási korba, amikor már elszállt árak voltak. Sajnos nekem a szüleimnek sincs lakása, szóval nem vagyunk túl jó anyagi helyzetben.
18/19 anonim válasza:
Hogyan is lehetnék megelégedve egy garzonnal, ami kisebb, mint egy normális ember nappalija? Anyám nevén van, hárman nyomorgunk itt, mindent gyűlölök benne.
19/19 anonim válasza:
Albérlet. Nagyon szép és jó helyen, jó szomszédokkal. De társasház. Nem a megszokott panel, de rohadt drága. Saját lakásra nincs pénzem és nem is lesz,mert önerőt se tudok összegyűjteni. Úgyhogy nincs más választásom. Míg lehet, addig élek itt, ha menni kell, keresek egy másik albit nincs mese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!