Beko mosógép tulajdonosok! Mennyire vagytok megelégedve?
Elromlott a jelenlegi mosógépünk, és ennek a márkának, ezen terméke tűnik eddig a legjobb választásnak számunkra, mind ár-érték arányban mind tudásban, valamint az öt év garancia miatt is döntöttünk ezen mosógép mellett.
Igaza van az első valaszolonak.
Ennyiért beko-t ne.
LG inverter motorra asszem 10ev a gari. Nézzétek rá, sokan dicsérik.
B+ Tudtam hogy csak a trollok jönnek a válaszolók helyett...
1. Erre van picula.
2. A Beko is ugyanazt tudja mint a drágább. (Ugyanúgy kimossa a ruhákat, de ha a drágább ki is teregeti nekem, akkor azt veszem...)
3. Valamint a drágább mosógép is el tud romlani.
+1 A motorra meg minek tíz év garancia, amikor pont az nem romlik el soha?!
Az összes gyártó 10 évet ad az inverteres motorokra, a Beko is.
#Kérdező
Itt: [link]
és itt: [link]
valamint itt: [link]
általában a minél hosszabb garanciával rendelkező gépeket szokták javasolni.
Mindegyik gagyi (az LG is!!!), mindegyikkel komoly minőségi problémák vannak. Ezért jó az 5 év gari, mert akkor a gyártó feladata, hogy megoldja és ingyen van a javítás.
Amúgy Apumnak 4,5 éves Bekoja van. Nem 5 év garis, legolcsóbb, legalapabb. Kinézetre full gagyi, fapados. Viszont még megy, semmi baja (egy LG-nek sokak szerint ilyenkorra már oda a csapágya). Annyi, hogy valószínűleg még szénkefés, jó hangos, főleg a centrifugálás, de a mosás közben is két helyiséggel arrébb is hallani, ahogy forgatja a dobot. Egy inverteres esetében szinte csak azt hallod, ahogy potyognak a ruhák.
Most az AEG-Electrolux csoport is ad 5 év garanciát bizonyos termékekre. Ezért érdemes azt is nézni. 10 év van ott is az inverteres motorra.
Mi van akkor, ha az általad javasolt LG az 5 év - 20. napon romlik el és csak 2 év garancia volt rá??
A Bekot megjavítják, vagy mivel nem annyira javítható, csereutalványt adnak. Az LG-re közli a szerelő a 40 ezer forint javítási díjat, te meg mész új mosógépet venni. Ennyi...
Amúgy láttál már életedben Beko mosógépet? És LG-t? Mondjuk a biztonság kedvéért mindegyikből max 5-6 éves modellt. Minél régebbiek, annál jobbak.
5-ös végre egy normális válaszoló!
Én ezt nem tudtam, hogy mindegyikre ami inverteres 10 évet adnak, mert viszonylag gyorsan kellett választani, és épp ezért lett Beko választva, mert ma már -ahogy írta- sajnos nem olyan minőségűek a mai gépek, és ugyanúgy tönkremegy a 2xx ezres LG is, valamint a másik szempont volt hogy halk legyen, és ahogy ebben a videóban is hallható, jóval halkabb mint a mellette levő Candy valamint ismerősünknek van egy idén 6(!) éves bekoja és máig működik.
A videóhoz a link: [link]
Egyébként ami a videóban látható gép, azon pont a 10 éves garanciás matrica van.
Azt a mindenit, hogy te mekkora egy beképzelt, nagyképű majom vagy!
Neked jó lesz a Beko is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!