Víztelenített mosógép hány Celsius mínuszt bír ki, meghibásodás nélkül, száraz helyen?
Figyelt kérdés
2021. febr. 18. 18:51
1/12 anonim válasza:
Ha valóban víztelenítetted, akkor az itthoni mínuszokat simán kibírja akár egy fűtetlen garázsban is.
2/12 A kérdező kommentje:
Akár mínusz 25-öt is?
2021. febr. 18. 19:19
3/12 anonim válasza:
Kérdezd meg a gyártót, de attól tartok, hogy ilyen vizsgálatokat a gyártók sem végeznek.
4/12 anonim válasza:
Ha teljesen vízteleníteni tudod, kibírja. De nem tudod.
5/12 anonim válasza:
a szűrőháznál és a kinyimócsövön le kell engedni amennyit lehet, minden oldalra megdöntve a gépet.
Aztán pár hétig kivett szűrővel nyitott ajtóval hagyod száradni meleg helyen, utána már jó lesz
6/12 A kérdező kommentje:
Előző, köszi neked is! Egyébként csak néhány óráig hagytam nyitva anno, hónapokkal ezelőtt az ajtaját, mert bemászhatnak az egerek.
Egerek bemászása ellen tud valaki megoldást?
Még egy vonatkozó kérdésem: segít a mosógépen, HA DUNYHÁVAL BETAKAROM, vagy felesleges és semmit nem ér?
2021. febr. 19. 18:54
7/12 anonim válasza:
Fölösleges. Az egér azt is megrágja.
8/12 A kérdező kommentje:
A dunyhát nem az egér ellen értettem, hanem a hideg ellen. Bár, gondolom, nem sokat védi a gépet a hidegtől. Vagy mégis?
2021. febr. 27. 16:33
9/12 anonim válasza:
hogy védné a hidegtől? max ha meggyújtod :))
A dunyha hőszigetel, nem fűt.
10/12 A kérdező kommentje:
Igen, akkor jól sejtettem, köszi a választ mindenkinek.
2021. márc. 1. 14:46
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!