Ha lenne lehetőségetek visszatekinteni a jelenlegi otthonotok múltjába, érdekelne hogy mik történtek ott?
Az en hazam uj, igy tudom hogy itt mi tortent. Egyik szomszed meselte hogy mielott a haz felepult volna ez egy ures telek volt es az onkormanyzate volt.
A szuleim hazaban abban a szobaban aludtam evekig ahol a papa meghalt regen, de o meg a szuletesem elott meghalt. Utana ures volt a szoba evekig, majd ki lett pofozva es en koltoztem be, utana a mama es a tesom is lakott benne, jelenleg meg vendegszoba.
Mi az 1#-esen a lepontozni való, mikor tényeket közöl?
Félnótások.
Nagyjából tudom hogy mi történt a lakásomban.
Ez egy három emeletes,harmadik emeleti,erkélyes, 2 szobás téglaépítésű lakás, szocreál stílusban épült 1952-ben.
Tanácsi/bérlakásnak
Mikor elkészült a lakásnak az első lakói a nagyszüleim voltak friss házasként 1952-ben.
Édesapám már ide született 1964-ben.
Majd mikor 1990-ben megkezdődött a bérlakások privatizációja nagyapám megtudta vásárolni jutányos áron.
Nagyszüleim után az akkor már szolgálati lakásban élő édesapám örökölte meg a lakást.
Megnősült és ebben a lakásba költöztek édesanyámmal.
1996-ban én is ebbe a lakásban születtem.
Majd 2016-ban a szüleim a megtakarítasukból vásároltak vidéken egy házat ahol a mai napig is élnek.
2016-ban 20 éves dolgozóként kaptam meg ezt a lakást tőlük a szüleimtől ajándékba.
Az elmúlt 7 évben pedig lassacskán sikerült teljesen felújítanom.
Nem értem kérdező,te most mit szeretnél hallani,mit mondjak???
"Ha lenne lehetőségetek visszatekinteni a jelenlegi otthonotok múltjába, érdekelne hogy mik történtek ott?"
Van lehetőségem rá ebben éltem egész életemben,elötte édesapám és a nagyapám is.
( Válaszoltam a kérdésedre lásd bővebben 7. Válaszomat)
"de vannak olyan falak amik jobb hogy hallgatnak, szerintem rontana az életminőségen ha valakinél valami nagyon durva derülne ki egy nagyon réginél"
Ezzel viszont nem tudok mit kezdeni,nem értem.
Válaszoltam a kérdésedre,értelmesen kifejtve,minek teszel fel kérdést,ha nem érdekel a rá kapott válasz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!