Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Akad más is aki gyűlöli...

Akad más is aki gyűlöli évszakok 3/4-ét? Én csak nyáron érzem magam jól a bőrömben. Mit lehetne tenni hogy el tudjam fogadni?

Figyelt kérdés

Lassan 30 leszek. Imádom a nyarat és a meleget.

Tényleg szélsőséges mértékben. Végigdolgoztam rostlap mellett már nem egy idényt. Most futárkodom a forró kocsiban. Klímám sincs, sokszor 30 fok felett van a lakásban. Mindez nem hogy nem zavar, élvezem.

Amikor arra gondolok hogy vége lesz a nyárnak elfog a szorongás. Már most is. A hideget érzelmileg és egészségileg sem bírom. Rengeteget fáztam gyerekként és ebből sok egészségügyi problémám lett. Most már egy baromi meleg távfűtéses panelben élek, de nem ugyanaz mint a nyár.

Lehet el kéne költöznöm. Eun belül a legmelegebb pont a Kanári szigetek. Ott viszont nehezen boldogulnék. Csepelen van ingatlanom, aminek az árából ott nem sokmindenre futná. Képzettségem nincs, szóval kihívás lenne.

Egyébként szerelmes vagyok Budapestbe. Rengeteg a lehetőség, mindig van újabb esély. Nagyon hiányozna. Ha mindig nyár lenne ez lenne az álom otthon.

Emberek már nem annyira vannak akikhez itt kötődöm. Az asszony lelépett, a barátok cserélődnek.

Nem tudom van-e olyan hely ahova érdemes költözni.

Ti hogy vészelitek át a 3 fos évszakot?

Van köztetek olyan aki melegebb éghajlatra költözött diplomák meg milliók nélkül?

2023. júl. 2. 11:34
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2023. júl. 2. 13:32
 12/12 A kérdező kommentje:

Spanyol ország menő. A kanári szigetek a legdélebbi része de az megfizethetetlen. Az olcsóbb déli régiókról para dolgokat olvastam de lehet van kompromisszum. Sajna ha a szigeteket nem vesszük akkor a legdélebbi részen is hűvös van télen, fűteni viszont nem nagyon szoktak. Még utánajárok. Talán egyszer személyesen is megnézem. Kempinggel meg előre foglalt jeggyel nem olyan drága, főleg ha nem turisztikailag fontos helyet nézek ki. Kinézek egy várost, nézek lakásokat, körbejárom. Ha tetszik, akkor talán egyszer leköltözöm. Gondolom muszály párazor leutazni előbb ha komolyan gonlja az ember. Még úgysem voltam soha nyaralni. 40 éves korom előtt ki kéne pröbálni.

A nyelv nem gond. Régen vittek mindenféle külföldi lepramelókba. Pikkpakk megtanultam németül, angolul. Persze egy hideg munkás szállón aludni és heti 80 órát melózni nem ugyanaz mjntha saját lakásban élni.

2023. júl. 2. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!