Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Akad más is aki gyűlöli...

Akad más is aki gyűlöli évszakok 3/4-ét? Én csak nyáron érzem magam jól a bőrömben. Mit lehetne tenni hogy el tudjam fogadni?

Figyelt kérdés

Lassan 30 leszek. Imádom a nyarat és a meleget.

Tényleg szélsőséges mértékben. Végigdolgoztam rostlap mellett már nem egy idényt. Most futárkodom a forró kocsiban. Klímám sincs, sokszor 30 fok felett van a lakásban. Mindez nem hogy nem zavar, élvezem.

Amikor arra gondolok hogy vége lesz a nyárnak elfog a szorongás. Már most is. A hideget érzelmileg és egészségileg sem bírom. Rengeteget fáztam gyerekként és ebből sok egészségügyi problémám lett. Most már egy baromi meleg távfűtéses panelben élek, de nem ugyanaz mint a nyár.

Lehet el kéne költöznöm. Eun belül a legmelegebb pont a Kanári szigetek. Ott viszont nehezen boldogulnék. Csepelen van ingatlanom, aminek az árából ott nem sokmindenre futná. Képzettségem nincs, szóval kihívás lenne.

Egyébként szerelmes vagyok Budapestbe. Rengeteg a lehetőség, mindig van újabb esély. Nagyon hiányozna. Ha mindig nyár lenne ez lenne az álom otthon.

Emberek már nem annyira vannak akikhez itt kötődöm. Az asszony lelépett, a barátok cserélődnek.

Nem tudom van-e olyan hely ahova érdemes költözni.

Ti hogy vészelitek át a 3 fos évszakot?

Van köztetek olyan aki melegebb éghajlatra költözött diplomák meg milliók nélkül?

2023. júl. 2. 11:34
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Tudtok esetleg valami Budapesthez hasonló nagyvárost csak melegebb éghajlaton? Ami hasonlóan olcsó. Van tömegközlekedés, egészségügyi ellátás, jó utak, hasonlóan sok lehetőség. Jah és az is fontos hogy legyen esélye egy random magyarnak a letelepedésre.
2023. júl. 2. 11:39
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Erdekes en pl pont a nyarat ruhellem a legjobban. Szereny anyagi korulmenyek kozott elunk, a felesegem beteg. Mi soha nem megyunk sehova nyaralni, felesegem napra nem mehet, igy lenyegeben egesz nyaron a legkondi nelkuli 40 fokban rohadunk itthon.
2023. júl. 2. 11:39
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Nyaralni a hagyományos értelemben szoktam. Heti 6-7 nap dolgozom. A többi nap meg a szrmélyes dolgok. Nekem az is nyaralás ha kimegyek a boltba, dolgozom, megyek munkába. Nem kell nyaralás, maga a nyár ami javít a közérzetemen. Ilyenkor a kemény munka is nyaralás.
2023. júl. 2. 11:44
 4/12 A kérdező kommentje:
* nem szoktam
2023. júl. 2. 11:44
 5/12 anonim ***** válasza:
először is nőj fel. A négy évszak ilyen. A szüleid kérdezd meg, ők miért ide szültek? Van néhány álom hely, de ahhoz kevés vagy.
2023. júl. 2. 11:45
 6/12 A kérdező kommentje:
Szóval így bírkózol meg vele? Azt mondod magadnak: "kevés vagyok hozzá hogy jobb helyen éljek"? Ez szomorú. Csak van valami technika. Néztem fényterápiás maszkokat meg hősugárzót. Most rákészülök az őszre. Valahogy megpróbálom elkerülni az őszi depit. Egy kis nyarat csempészni a többi évszakba is.
2023. júl. 2. 11:49
 7/12 A kérdező kommentje:
Tél végén mikor már nagyon kivagyok borozgatni szoktam este. Ez viszont nem a legjobb megoldás. Keresem az egészségesebb alternatívákat
2023. júl. 2. 11:50
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló indokok miatt költözött Steiner Kristóf Methanába, ő is csak a nyarat szereti. A tenger csak egy plusz bónusz.

Mivel vulkanikus félsziget, tele üres házakkal, így aztán megkapod egy csepeli panel áráért a szolid házad, de természetesen a Budapest feelinget elfelejtheted. De valamit valamiért!

[link]

2023. júl. 2. 12:33
 9/12 anonim ***** válasza:
46%

Egyiptom. Olcsón kapsz lakást, angolul sokan beszélnek, az arab meg rád ragad előbb utóbb.

Nem a putri részekre gondolok, túristáknak az idegen vezetők csak azokat mutogatják.

2023. júl. 2. 12:43
 10/12 anonim ***** válasza:
Itt az eu, ennek koszonhetoen szabadon jöhet mehet az ember. Megtanulsz spanyolul aztán irány spanyol ország.
2023. júl. 2. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!