Akad más is aki gyűlöli évszakok 3/4-ét? Én csak nyáron érzem magam jól a bőrömben. Mit lehetne tenni hogy el tudjam fogadni?
Lassan 30 leszek. Imádom a nyarat és a meleget.
Tényleg szélsőséges mértékben. Végigdolgoztam rostlap mellett már nem egy idényt. Most futárkodom a forró kocsiban. Klímám sincs, sokszor 30 fok felett van a lakásban. Mindez nem hogy nem zavar, élvezem.
Amikor arra gondolok hogy vége lesz a nyárnak elfog a szorongás. Már most is. A hideget érzelmileg és egészségileg sem bírom. Rengeteget fáztam gyerekként és ebből sok egészségügyi problémám lett. Most már egy baromi meleg távfűtéses panelben élek, de nem ugyanaz mint a nyár.
Lehet el kéne költöznöm. Eun belül a legmelegebb pont a Kanári szigetek. Ott viszont nehezen boldogulnék. Csepelen van ingatlanom, aminek az árából ott nem sokmindenre futná. Képzettségem nincs, szóval kihívás lenne.
Egyébként szerelmes vagyok Budapestbe. Rengeteg a lehetőség, mindig van újabb esély. Nagyon hiányozna. Ha mindig nyár lenne ez lenne az álom otthon.
Emberek már nem annyira vannak akikhez itt kötődöm. Az asszony lelépett, a barátok cserélődnek.
Nem tudom van-e olyan hely ahova érdemes költözni.
Ti hogy vészelitek át a 3 fos évszakot?
Van köztetek olyan aki melegebb éghajlatra költözött diplomák meg milliók nélkül?
Hasonló indokok miatt költözött Steiner Kristóf Methanába, ő is csak a nyarat szereti. A tenger csak egy plusz bónusz.
Mivel vulkanikus félsziget, tele üres házakkal, így aztán megkapod egy csepeli panel áráért a szolid házad, de természetesen a Budapest feelinget elfelejtheted. De valamit valamiért!
Egyiptom. Olcsón kapsz lakást, angolul sokan beszélnek, az arab meg rád ragad előbb utóbb.
Nem a putri részekre gondolok, túristáknak az idegen vezetők csak azokat mutogatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!