Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit csináljunk? Hideg van.

Mit csináljunk? Hideg van.

Figyelt kérdés
Nincs pénzünk kifizetni a fűtést de szerencsére 15 foknál nem volt kevesebb mostanában a szobában. Nincs kályhánk sem.
2010. okt. 12. 10:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 12.01!

Mintha a gondolataimban olvasnál. Különösen az utolsó mondatoddal értek egyet. 17 évet dolgoztam le eddig úgy, hogy egyetlen napot sem voltam munkanélküli, pedig pár helyen megfordultam. Nem sírni kell és itt tölteni az időt, hanem keresni éjjel nappal!!!

első voltam

(Ja bocs Orosháza! Ajánlom az Állami Foglalkoztatási Szolgálat honlapját. Bár gondolom már regisztráltad magad.)

2010. okt. 12. 12:55
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki, hogy van munkád!!!És ez a nagy állás ajánlatod???AFSZ ?????Tudod menj te a pics@ba!!!!Amit csak lehet megpróbáltam, ahova csak lehetett jelentkeztem.Folyamatban van az ügyem a katonaságnál és a rendőrségnél is, ja és tanfolyamra is járok.Remélem egyszer te is leszel munkanélküli!!!!És kívánom, hogy téged is csak baszogassanak és hülyeségeket állítsanak rólad.
2010. okt. 12. 13:06
 13/23 anonim ***** válasza:
48%
Remélem mostmár jobban érzed magad. Ezzel a stílussal nem csodálom, hogy nincs munkád. Ma mit tettél azért, hogy legyen? Holnap mit fogsz? Sorold fel kérlek! Esetleg most éppen pihensz? Engem nem zavar, de Te sírsz, hogy nincs munkád.
2010. okt. 12. 13:15
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem neked ahhoz semmi közöd.Arra sem vagy méltó hogy felidegesítem magam.Egy okoskodó, öntelt ember vagy.Remélem egyszer Te is leszel kilátástalan helyzetben.Na erről ennyit.
2010. okt. 12. 13:25
 15/23 anonim ***** válasza:

Na ennyit a "diplomával nem találok állást hónapok óta, pedig bármit elvállalnék" című sirámról. Erről beszéltem, bár kissé elkanyarodtunk az eredeti kérdéstől. Elnézést kedves kérdező.

Részemről lezárva.

2010. okt. 12. 13:44
 16/23 anonim ***** válasza:
0%

Kedves 13:06

Azt, hogy oldod meg, ha egyszerre felvesznek katonának és rendőrnek is? Mi leszel katonai rendész? Remélem rendőr nem leszel, mert ezzel a stílussal még jobban lejáratod a testület egyébként is alacsony tiszteletét.

2010. okt. 12. 13:48
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát először katonának jelentkeztem, sikerült is az alkalmasságim.Csak mivel van egy feles szemüvegem nem találtak helyet per pillanat.Így ez a dolog még függőben van.Aztán neten olvastam, hogy rendőröket toboroznak így jelentkeztem rendőrnek is.És amúgy úgy érzem, hogy semmi baj nincs a stílusommal.Csak nem értem miért kell ítélkezned emberek felett.És szerintem nincs akkora szerencsém, hogy egyszerre sikerüljön mind a kettő.2 éve semmi nem sikerül miért pont ez jönne össze.
2010. okt. 12. 13:57
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha rendőrnek felvesznek akkor főiskola nélkül először egy két éves rendőr szakközép iskolát kell elvégezni. Két évig csak ösztöndíjat kapsz, és ülsz az iskolapadban. Nem tudom most mennyi az ösztöndíj, de abból biztos nem lehet megélni. Amíg oda jársz nem tudsz máshol elhelyezkedni, mert a munkahelyed lesz az iskola. Mielőtt belevágsz ezen is érdemes elgondolkodni. Most úgy hallottam, hogy csökkenteni akarják az iskolai időt, de ezt csak szóbeszéd szinten.
2010. okt. 12. 14:05
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
A tájékoztatóban az volt, hogy nem 2 évig kell iskolába járni, hanem 6 hónapig.Mivel ez valami rész szakképesítést ad.És a hat hónap alatt a pályakezdőknek járó bért kapjuk.Biztos nem lesz sok, de a munkanélkülinél biztos több.
2010. okt. 12. 14:08
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Erről nem tudok nyilatkozni. Akkor lehet ,hogy ez a csökkentés amiről hallottam. Ha csak hat hónap akkor ki lehet bírni valahogy. Annak azonban utána kéne járni, hogy milyen "részképesítést" ad. Szerintem valaki vagy teljesen rendőr vagy nem. Volt egy olyan tervezet, hogy pár hónapos tanfolyammal lehetett lenni objektumőrnek, majd később átképezték volna őket később rendőrnek. Nem tudom ezzel a tervezettel mi lett. Én még a 2 éves iskolánál leragadtam :)
2010. okt. 12. 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!