Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Kicsit megtakarítottam a...

Kicsit megtakarítottam a rezsót, ami előző lakóé volt, azt elvileg jó, bedugtam de leverte a villanyt. Miért?

Figyelt kérdés
2023. jún. 4. 08:56
 1/7 A kérdező kommentje:
Felvettem 4esre oszt leverte
2023. jún. 4. 09:07
 2/7 qkker1 ***** válasza:
0%
Akkor is leverte, ha szoroz?
2023. jún. 4. 09:18
 3/7 anonim ***** válasza:
45%
Akkor lehet zárlatos.(azt hiszem így mondják).Én nem használnám.
2023. jún. 4. 09:38
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

hány A-es a mérő? Hány lapos, és hány Wattos a rezsó, ha maximumra van kapcsolva? Nem biztos hogy rossz, csak trükkösen kell használni.

Az előző lakó vagy használta, vagy nem.

2023. jún. 4. 10:37
 5/7 anonim ***** válasza:
45%

Pár órát hagyd fejjel lefelé "pihenni", hogy a takarításnál esetlegesen befolyt víz távozzon, vagy kicsit használd alacsonyabb fokozaton, hogy kipárologjon.

Esetleg eleve volt egy ilyen hibája, és ezért hagyta ott az előző.

2023. jún. 4. 11:08
 6/7 A kérdező kommentje:

most látom, hogy tele ment vízzel, eddig oldalra fordítva hagytam kijönni a vizet, de jobb fejjel lefele?

benyomtam egyes fokra egy picit, amíg elkezdett "pörzsölni" aztán megint oldalra állitottam és mégtöbb víz jött ki.

2023. jún. 4. 11:34
 7/7 A kérdező kommentje:
ja meg magától is kikapcsol, gondolom a víz miatt
2023. jún. 4. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!