Levettem a kazettám megtakarítotamvissza tetem meghúztam és egy ilyen fura recsegő hangot adot ki és a kerékben a tengely is nagyon szorulva ment a kerék ben újra tettem a golyókat megjavult a kerék és a kazzeta is de útána vissza helyeztem akereket?
Figyelt kérdés
És elkeztem tekerni és a lánc nagyon megfeszűlt és egy nagyon darálós hangot adot ki a váltónál és ahogy feszűlt nem engedte vissza a fele tekerni vakali tudja mi lehet a gond?2023. febr. 23. 20:15
2/7 anonim válasza:
"megtakarítotam"
Ez mit jelent? Mit csináltál vele?
3/7 anonim válasza:
"Ez mit jelent?"
És az összes többi szó mit jelent?
Szinte egyet sem sikerült helyesen leírnia.
4/7 anonim válasza:
Oda tetem, "vissza tetem"? Neked aztán vannak gondolataid!
5/7 anonim válasza:
Nem sikerült túl érthetően leírnod. Nem értem, hogy akkor most a kerékkel van még mindig gond, vagy már a váltónál? A váltókanálon jól fűzted át a láncot? Be lehet fűzni rosszul, és akkor a kanál lemezén fut a lánc, amitől darál és akad.
A csapágy előfeszítést (kónuszt) hogy állítottad be? Volt egy pici holtjátéka kivett keréknél? Ha kivett kerékkel nincs holtjáték, akkor a kerék beszerelése után szorulhat a csapágy, mert a tengely zömül a kereket beszorító erő hatására. Csapágyat kitörölgetted, friss, tiszta zsírral raktad össze? Racsnit kitakarítottad? Ott milyen kenőanyagot használtál?
6/7 anonim válasza:
Vidd el szervizbe, mielőtt teljesen tönkreteszed.
7/7 Király vok de te is 2 válasza:
Mondjuk ha tudnál írni akkor megmondanám,de sajnos az agyad megragadt 4-ben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!