Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogyan tolerálják lakóházban...

Hogyan tolerálják lakóházban a gyereksírást?

Figyelt kérdés
Fél éve lakok társasházban, és 3 hós kismama vagyok. Testvérem kisfia épp 2 hónapos, és sokat vagyok náluk, és bepánikoltam azon, hogyha pl hasfájós lesz a kisbabám, és sokat fog sírni, hogy fogják tolerálni a szomszédok? Napok óta ezen agyalok. Valakinek volt ilyennel problémája? 😖 Bocsánat ha hülyeséget kérdezek😬

2023. máj. 22. 15:04
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Tényleg hülyeséget kérdezel. Nem tudnak mit csinálni. Egy kisgyermek nem kutya, aminek szóvátehetik, ha sokat ugat.
2023. máj. 22. 15:19
 2/9 anonim ***** válasza:
73%
Te lepontozó, te vered a falat a szomszédnál, mert sokat sír a kisbabája vagy kihívod rá a rendőrséget, esetleg felszólítod, hogy költözzön el?
2023. máj. 22. 15:48
 3/9 anonim ***** válasza:
88%
Nem a legkellemesebb gyereksírást hallgatni, de nem lehet mit tenni. Nyilván tolerálják majd, maximum magukban morognak.
2023. máj. 22. 15:53
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy sírós baba ilyen és kész, de már a fazékkal dobverőset játszó 3 éves gyerek nem normális. Én szóltam érte.
2023. máj. 22. 16:41
 5/9 anonim ***** válasza:
80%
4. Az más dolog, egy 3 éves gyerekre már rá tudsz szólni, neki már meg kell értenie, hogy azt nem szabad. De egy csecsemőnek mondhatod, hogy ne sírjon.
2023. máj. 22. 16:56
 6/9 anonim ***** válasza:
80%

Ugyanúgy tolerálják, mint az élet többi, természetesen velejáró hangját. Ezért ki nem üldözhetnek a házból. A normális többség tudomásul veszi, hogy ez van. Lehet, hogy néhol előfordul 1 vagy 2 ember, akik képesek ezen morogni, vagy megjegyzéseket tenni, nekik viszont megmondhatod, hogy ez úgyis neked a legrosszabb, úgyhogy örüljenek maguknak.

Hogy tudsz pont ezen aggódni? :) A babasírással kapcsolatban ne érdekeljen, mit szól a ház.

2023. máj. 22. 20:36
 7/9 anonim ***** válasza:
66%

Normalis ember tudja hogy valamikor ő is sírós kisbaba volt.

A parasztokkal meg nem tudsz mit kezdeni.

2023. máj. 23. 00:00
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Engem nagyon zavart sokszor, hogy őszinte legyek, de nálunk papír falak voltak és konkrétan minden irányban baba vagy kisgyerek volt a végén már. A csecsemőnél zavaróbb a hisztis sírás, dobálózás, felettünk a járólapon edénnyel dobolás, vagy mellettünk a 2,5 éves "nem akarok aludni" hiszti minden áldott este órákig. Amikor megszületett a kislányunk, engem frusztrált, hogy ahogy engem zavartak a szomszéd gyerekek, biztos mi is zavarjuk a szomszédokat. Ez a bébiblúz időszakára volt mondjuk jellemző, utána lesz*rtam. :D

Mindenesetre én rájöttem, hogy valószínű mi nem vagyunk már társasházba valók, egyre inkább zavart minden, így megváltás volt a költözés. :)

2023. máj. 23. 09:19
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk pl. dörömböltek, hogy miért nem csinálunk vele vmit. Hát nyugtasd meg úgy a gyereket, hogy közben verik a falat. Nappal is ez volt. Aztán mikor a férjem felment és bedörömbölt az ajtón, nem merték kinyitni. De a szomszédra, akinek 3 gyereke van, rendőrt hívtak. Ki is jött, lesett nagyot, aztán elment. Cetlit is kitettek a faliújságra, hogy hangos a gyerek. Nem a miénk. Új társasház volt, sok gyerekkel, és érdekes módon nem az egész nap otthon ülő öregeket meg a gyerekteken párt zavarta a sírás, hanem a másik szülőt! Aki elfelejtette, hogy neki is volt kisgyereke.
2023. máj. 23. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!