Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit varrnátok rugalmas frottír...

Mit varrnátok rugalmas frottír anyagból?

Figyelt kérdés

Egy rokonomtól kaptam egy jó nagy frottír anyagot, nagyon régen vette, köntös szeretett volna belőle varrni, de ez elmaradt. Most nekem adta az anyagot, hogy hátha fel tudom használni, ő babaruhákra gondolt, vagy vmilyen babaholmira.

Egyfalas frottír és rugalmas, viszont erőteljes rózsaszínű, magentához hasonlít, beavattam, és nagyon piros lett a víz.

Szeretnék vmi hasznos dolgot varrni, de semmi ötletem nincs. A színe is visszafog az ötletelésben.

Tipp esetleg?:)

2023. ápr. 24. 16:21
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom valójában mekkora, de némi hipózás után (hogy ne eregesse örökké a rózsaszínt) én téli lepedőt csinálnék belőle, (van is boltban vásárolt frottír lepedőm), vagy ha kisebb méretű, akkor fürdőlepedőt.
2023. ápr. 24. 17:16
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha köntösnek jó, akkor esetleg kapucnis fürdőponcsó. (a lányomnak van, nagyon szereti)
2023. ápr. 25. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!