1/5 anonim válasza:
Én szoktam, és semmi baja. De ahogy a ruhákon, úgy a törölközőkön is van cimke a mosási utasításokkal, azon nézd meg.
3/5 anonim válasza:
Igen, lehet.
A címkékkel kapcsolatban 1.-nek: bárcsak ne méteres szalagokra nyomtatnák újabban ezeket a címkéket, és persze a hasznos információk sokszor a többedik (!) oldalon vannak, akkor is az alján... :/ Az esetek 95%-ban olló a sorsa, és ritka az olyan, amelyiknél a hasznos dolgot menteni tudom... (gyerekruháknál a méret is pl, 10 centis szúrós rideg anyagú címkére nyomtatva, persze hogy kivágom, a kistesónál meg egyesével sakkozhattam, melyik az épp rá való :D)
4/5 anonim válasza:
Évtizedek óta 60-on, de 90-en is mostunk (szennyezettebbeket).
5/5 A kérdező kommentje:
Csodálatos válaszok! Köszönöm szépen!
2021. okt. 9. 09:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!