Ha veszek egy ágykeretet pl obiból azt nekem kéne összecsavarozni?
Azert kell vennem mert amit vettem használtan egy magánembertőlface adok veszek csopiban , az darabokban áll es azt se értem hogy kéne összerakni. Azthittem segit majd vmi pasi de nem segitenek. Az exem se meg a mostani se akivel szakitunk.
Vennem kell ujat. Gondoltam obibol vagy valahonnan.
Azt is darabokban hoznák csak?
Matracom van, es jelenleg a padlón kell aludnom.es már gyűlölöm
Általában a bútorok lapra szerelve vannak csomagolva(szállítási és tárolási okok miatt), így a vásárlónak kell magának összecsavaroznia az otthonában.
Viszont a legtöbb áruháznak vannak partner szakijaik, akik díj ellenében kimennek, és összeszerelik azoknak,akik nem tudják ezt megcsinálni. Az Obi-t kérdezd/nézd meg a honlapjukat hogy mennyibe kerül ez a plusz szolgáltatás.
Amikor zárat akartam venni a postaládára ott azt mondták csak eladják, nem csinálják meg. Azota se zárhato a postaládám.
Amikor csaptelepet vettem obiban azt se szerelték fel, azota is lóg a csapom.
Ha lámpát csillárt izzokat vennék se rakná fel senki. Azota is villanykörtém van csak.
A szobaiban meg 5 halogenből 3 világit csak. Letraval se érem el.igy azt se tudom milyen izzo kéne bele. De ha vennék se tudnám belerakni.
Ha veszek festéket senki nem fest ki es százezrekkel akarnak festők legombolni 32m2-re.
Ha vettem ruhaszárito kőtelet azt se rakja fel senki a száritora en csak lazán tudtam a ruha súlya lehúzta az egészet a kád fölé nem tudom felrakni a csigára se.
És még ágyam sincs. Meg akarok halni.
De cuki vagy ezzel a felsorolással!:)
Nagyon megértem a problémádat, én is egyedülálló nőként szembesültem ezekkel, csak a zömét magam is meg tudtam csinálni, a kényszerítő szükség miatt. (Nagyrészt Youtube videók segítségével)
Viszont:
A bútorértékesítő cégeknek valóban VAN ilyen szolgáltatásuk, ellentétben a festékboltokkal, ahol nem jár a festékhez szobafestő.
Ha pénzed nincs, legalább cserekereskedni tudj, és ne vegyél több olyasmit, amivel nem boldogulsz, előbb ezek legyenek már meg, lehetőleg fontosság szerint csökkenő rendben! Annyira kiszakít magamból ez a padlógázas áldozatpóz, most komolyan. Nekiállnál egy olajcserének úgy, hogy veszel egy olajszűrőt meg új olajat? Miben más egy csap? Egyáltalán nem triviális rögzíteni, sokan bekötni se tudják, mert nincs gyakorlatuk kenderkóc vagy teflonszalag használatában, nem tudják végiggondolni, honnan hova megy a víz, nincsenek tisztában alap dolgokkal nyomás és keresztmetszet közt, és nincsenek felkészülve biztonsági-elővigyázatossági alaptapasztalattal, szabványmegfelelésről már nem is beszélve.
Ha nagy spanok lennénk, akkor lepattanó időmben talán olykor beállnék szerelgetni nálad pár hideg sörért, de egy pillanatig se hagynálak kételkedni, hogy ez nem az a minőség, mint fullos szerszámozottsággal, többévnyi szakirányú képzés után sokéves mélyvizi gyakorlattal. És én még a felső pár százalékban vagyok segíteni tudással és sajnos szándékkal is, pedig tényleg kb itthon sincs semmi kedvem ilyesmihez soha. :)
Neked kell összerakni, vagy összerekatni valakivel.
Vagy csináltatni kell asztalossal, akkor összeállítva kapod meg.
En se ertek az ilyenekhez bevallom es nem is erdekel annyira, hogy megtanuljam, de eletkeptelen nem vagyok.
Ha valamiben segitseg kell es senkit nem tudok megkerni eppen, akkor ki szoktam irni a helyi facebook-os csoportba, hogy milyen munkara milyen embert keresek. Termeszetesen nem ingyen, hanem penzert.
Be szokott valni, eddig mindig mindenre talaltam valakit.
En is rakattam mar ossze agyat masokkal, mert nem akartam vele foglalkozni 🤷♀️
Szerintem a mai vilagban nem gaz, ha nem ertesz valamihez; de hogy emiatt sirj a sarokban honapokig, az nem eri meg.
Talald fel magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!