Szoktátok csak azért meghagyni direkt a pókokat a környezetetekben hogy elpusztítsák a hangyákat, más apróságokat?
Figyelt kérdés
vidéki kertes ház, hiába van lerakva hangyacsapda, ma ismét találtam néhány új apró felfedezőt. néha egy-egy eldugott helyen látom hogy zugpókok is végzik az irtást. értelemszerűen össze kéne porszívózni az első alkalommal az egész csapdarendszert gazdástul, de elgondolkodtam hogyha megtűrném őket, nem lenne inkább csak segítség? kevesebb kóborlóm lenne, ők meg vadásznák le a kajájukat velük. ( a poros csapdarendszert azért megújítanám, egy évig majdnem nyugtom lett tőlük, de úgy látom nem örökre)2023. márc. 20. 21:37
1/4 anonim válasza:
mindet meghagyom. Elvagyunk egymás mellett.
2/4 anonim válasza:
A spájzból nem tudom kiírtani a molylepkéket, mindig megbújnak valahol.
Megpróbáltam, hogy meghagyom a pókot, hátha annak lesz eredménye.
Na ebből lett az hogy pók IS volt meg molylepke IS volt.
Legalább a pókot kiraktam utána.
3/4 anonim válasza:
Amíg voltak nálunk bogarak, voltak pókok is.
Nem bántottam őket.
Mióta mindenütt szúnyogháló van, eltűntek a pókok is.
4/4 anonim válasza:
Azért szoktam meghagyni, hogy szerencsét hozzon. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!