Hol tároljátok a gyúródeszkát? Lakótelepi a lakás, a régi gyerekkoromban látott, a konyha asztal lapja alatt van számára hely nem játszik.Valami jó ötlet esetleg?
Jogos. Csak pult van a konyhában.
Most a legnagyobbat a kamrában a falhoz támasztva tartom, ezt szeretném valahogy megoldani. A közepesnek és a kicsinek varrtam egy zsákot, ennek az egyik oldalán van hely a nyujtofának is. Ez is a fal mellé van beállitva.
Arra gondoltam kellene találni egy falra szerelhető tartót, amiben mind a három elférne.
Nincsen gyúródeszkám, pont a tárolása miatt.
Szilikon lapot vettem, azt szoktam vagy az asztalra vagy a konyhaszekrényre kiteríteni és azon dolgozok ha gyúródeszkára van szükség.
Annyiban rosszabb, hogy ezen a szilikonon nem lehet vágni, mert a szilikont is szétvágod. nekem most kezd szétesni miatta, cserélnem kell, sikerült elvagdosnom a múltkor véletlenül három helyen.
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek megy a zöld. Akkor, ahogy már én is sejtettem, kész megoldás nem igazán lesz, marad az asztalosnál rendelni egy ilyen tartót ami rögzíthető falra.
A 'felakasztásos' módszer már nekem is eszembe jutott, csak attól féltem, hogy a nyujtófát akadályozná a spárga, amikor nyújtok rajta.
Ha elhasználódnak ezek, azt hiszem én is szilikont fogok venni, egyszerűbb a tárolása. Pár évig még kitartanak azért ezek.
Még egyszer köszönöm mindenkinek.
#6 A nyújtófa végére csak egy kicsi spárgát tegyél ami nem zavaró hosszúságú!
használj a falnál egy kampót, S alakú köztes elemet ami felül a fali akasztóhoz kapcsolódik, lent meg a nyújtófa kis spárgájának a hurkába.
Ilyen S alakú, kb. 10cm hosszú akasztót találsz könnyen sok üzletben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!