Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Nagyobb az esélye, hogy egy...

Nagyobb az esélye, hogy egy szélső utcában lévő házba törjenek be, mint egy falu/város közepén lévőbe?

Figyelt kérdés
2023. febr. 22. 10:32
 1/7 anonim ***** válasza:
79%
Igen. Hozzám is törtek már be nem is egyszer, a szomszédokba is, mert nincs kertszomszéd és hátulról be tudtak jönni. Elvinni nem tudtak semmi értéket, mert ugye az ember tudja ezt és rákészül. Egy feszítővassal meg csapszegvágóval nem mennek semmire.
2023. febr. 22. 10:40
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen. De nem mindig az egyszerűség a csábító.
2023. febr. 22. 10:41
 3/7 A kérdező kommentje:

És akkor mentek amikor nem voltatok otthon?

2:Mi csábító inkább?

2023. febr. 22. 10:51
 4/7 anonim ***** válasza:
#3: Itthon voltam, a szomszéd is, mondjuk ő egy idős néni. Onnét is csak némi kéziszerszámokat tudtak elvinni, azok is ott voltak később a kert alatti gazosban. Tőlem is csak pár dolgot meg egy talicskát, azok nem lettek meg.
2023. febr. 22. 10:58
 5/7 A kérdező kommentje:

de nem bántottak? Éjjel törtek be?

Észrevetted, hogy van ott vki?

2023. febr. 22. 11:02
 6/7 anonim ***** válasza:
#5: Nem a házakba törtek be, a melléképületekbe. Nem, nem ébredtem fel rá. Környékbeli hitványok voltak, mert a szomszédba egyszer két nappal azután mentek be, hogy megdöglött a bazi nagy kuvasz, utána akkor, amikor az öreg meghalt és a néni egyedül maradt. Nekem kutya akkor nem volt.
2023. febr. 22. 11:21
 7/7 anonim ***** válasza:
86%

A betörőknél a könnyű hozzáférhetőség és a lebukás kockázatának mértéke számít.

Szóval igen, utca végi háznál ahol már semmi forgalom, kicsi a lebukás kockázata, szeretik az orkok.

2023. febr. 22. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!