Nagyobb az esélye, hogy egy szélső utcában lévő házba törjenek be, mint egy falu/város közepén lévőbe?
Figyelt kérdés
2023. febr. 22. 10:32
1/7 anonim válasza:
Igen. Hozzám is törtek már be nem is egyszer, a szomszédokba is, mert nincs kertszomszéd és hátulról be tudtak jönni. Elvinni nem tudtak semmi értéket, mert ugye az ember tudja ezt és rákészül. Egy feszítővassal meg csapszegvágóval nem mennek semmire.
2/7 anonim válasza:
Igen. De nem mindig az egyszerűség a csábító.
3/7 A kérdező kommentje:
És akkor mentek amikor nem voltatok otthon?
2:Mi csábító inkább?
2023. febr. 22. 10:51
4/7 anonim válasza:
#3: Itthon voltam, a szomszéd is, mondjuk ő egy idős néni. Onnét is csak némi kéziszerszámokat tudtak elvinni, azok is ott voltak később a kert alatti gazosban. Tőlem is csak pár dolgot meg egy talicskát, azok nem lettek meg.
5/7 A kérdező kommentje:
de nem bántottak? Éjjel törtek be?
Észrevetted, hogy van ott vki?
2023. febr. 22. 11:02
6/7 anonim válasza:
#5: Nem a házakba törtek be, a melléképületekbe. Nem, nem ébredtem fel rá. Környékbeli hitványok voltak, mert a szomszédba egyszer két nappal azután mentek be, hogy megdöglött a bazi nagy kuvasz, utána akkor, amikor az öreg meghalt és a néni egyedül maradt. Nekem kutya akkor nem volt.
7/7 anonim válasza:
A betörőknél a könnyű hozzáférhetőség és a lebukás kockázatának mértéke számít.
Szóval igen, utca végi háznál ahol már semmi forgalom, kicsi a lebukás kockázata, szeretik az orkok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!