Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Szélső lakást vegyek-e panelban?

Szélső lakást vegyek-e panelban?

Figyelt kérdés
2009. aug. 20. 22:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A szigeteléstől függ, ha újra van szigetelve, akkor még hagyján. Deee nem ajánlanám. Jobban átfújja a szél. Lehet, hogy (pontosan ezért) középső lakás drágább lesz, de megéri, ha körbe vagy barikádozva.
2009. aug. 20. 23:01
 2/5 anonim válasza:
100%
Minket jobbról-balról lakás ölel, mégis majdnem megfagyok télen, uh szélsőt nem ajánlanám
2009. aug. 20. 23:08
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyetlen előnye, hogy legalább arról az oldalról nem kell hallgatnod a szomszédokat.

Máskülönben jó szigetelés mellett sincsenek olyan tulajdonságai, mint a körbevett kégliknek.

2009. aug. 20. 23:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi körbeszigetelt panelházban lakunk, északra és keletre néznek a falaink. A radiátorok egész télen el voltak zárva, csak a csőben keringő melegvíz fűtött, a nappaliban szinte mindig nyitva volt az ablak bukóra, és így volt a lakásban 21-23 fok. Nekünk ennyi hőmérséklet bőven elég volt, pedig én elég fagyos vagyok. :-)
2009. aug. 21. 00:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Mi szélső lakás vagyunk, a ház szigetelt, a fűtés le van zárva egész télen és 23 fok van minimum. Ez előtt is szélső lakásban laktunk és nekem ott sem volt gond. Én csak ajánlani tudom, kevesebb a bunkó szomszéd.
2010. jan. 18. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!