Ezzel kapcsolatban van már valakinek tapasztalata? (energiatárolás)
2023. febr. 11. 16:03
1/24 anonim válasza:
Magyarul egy köteg akkumulátor ami egy kisebb vagyonba kerül.
2/24 A kérdező kommentje:
Ebben a cikkben azt írták, hogy egy családi házat 8 hónapig is képes lenne ellátni. Ez érdekelne, hogy ez mennyire valós info?
2023. febr. 11. 17:43
3/24 anonim válasza:
..és perpetuum mobilénak hívják.
Nem kell mindent elhinni amiket -semmihez sem értő- újságírók leírnak.
Nincsen ilyen, de ha lenne akkor sem lenne megfizethető.
4/24 anonim válasza:
*
Javítok.
Van a leírtakhoz némileg hasonló "energiatároló".
Napnak hívják.
5/24 A kérdező kommentje:
Az újságíró gondolom azt írta le, amit a fejlesztők elmondtak neki erről a rendszerről. A kérdésem ahhoz szól, aki telepített már magának ilyet, érdemes-e?
2023. febr. 11. 18:12
7/24 A kérdező kommentje:
Én nem tudom, mivel nekem még nincs vele tapasztalatom. Azért kérdezem itt, hátha valakinek van. Ha igaz, amit írnak, akkor nekem mindenképpen érdemes lenne. Csak ugye sokszor az amit mondanak, meg a valóság nem ugyanaz. Viszont nekem mindenképpen kell erre a tárolási problémámra valami megoldást találni. Mondjuk állítólag most többen is fejlesztenek, a következő években biztos lesz nagyobb választék ilyen rendszerekből.
2023. febr. 11. 18:34
8/24 anonim válasza:
Számolj egy kicsit. Egy olyan akku, ami egy családi házat ennyi ideig el tud látni árammal, jelenleg kb. 1 milliárd forint. Szóval ez kamu.
9/24 A kérdező kommentje:
Aha. Tehát akkor ez nem lehetséges. És szerinted, ha értesz hozzá, mikorra várható olyan rendszer a piacon, ami képes nagyobb mennyiséget tárolni? Azt tudom, hogy most dolgoznak rajta, mert mindenhol probléma a tárolás.
2023. febr. 11. 18:54
10/24 anonim válasza:
A 3-as vagyok és elektromos szakemberként válaszoltam, hogy nincsen ilyen.
Persze a hülyék le is pontoztak.
A 8.-as nem én voltam. (Annak ellenére, hogy egybehangzik a válaszunk.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!