Gázkonvektor szikráztatóját hogy kell visszatenni a helyére?
Figyelt kérdés
Ilyen hosszúkás szikráztatója van, és a végéből kiáll egy kampós kis fém cucc. Lóg a konvektorba egy hosszú szál, gondolom a kampós ahhoz tartozik, de nem tudom, hogy tegyem össze és nem tudom, hogy vagy hova akasszam a kampós részt a hosszabb szálba2023. febr. 10. 13:30
2/6 anonim válasza:
A konvektorban a szikráztató belül van azt nem kellene látnod ahogy az 1 es írta fotó jó lenne.nem a hőérzékelöre gondolsz ?
3/6 A kérdező kommentje:
Van a láng gomb mellett az a másik gomb, amit le kell nyomni, és az kattog. Na azzal van a bajom. Kijött a helyéről, és nem tudom, mivel volt összekötve, de már semmivel nincs, szóval nem is gyullad be
2023. febr. 11. 11:05
4/6 anonim válasza:
5/6 A kérdező kommentje:
végül kiderült, hogy nem jó a szikráztató egyáltalán
2023. febr. 11. 21:43
6/6 robetko válasza:
Vannak szakemberek úgy hívják őket hogy gázszerelők csak mondom. Mielőtt még felrobbantod a házat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!