Mennyibe kerülhet a közösköltség egy újépítésű társasházban ami lakópark?
Ismét bebizonyosodott, hogy a pénz a debileknél van.
És még büszkék is rá, hogy sík hülyék.
Itt te leszel a csóró, ha kiderül majd a több százezres közös költség ami minden évben majd tovább emelkedik.
A ház energiaszámlája, a közös képviselő fizetése, + a biztonsági embereké, + a kertészeké, + az összes karbantartás melyeknek az összegéből visszacsurgatnak a közös képviselőnek is, hogy őket hívja mindig stb...stb... + az infláció.
Szóval ki lesz hamarosan csóró?!
:)
* Ha új építésű, akkor lesz ott rengeteg utólagos javítgatás is mert az ilyenekből mindent kispóroltak.
Szóval gyűjtsed a pénzt.
Fogadok, hogy hangszigetelés sincsen, azaz minden áthallatszik oldalról és felülről is.
Ha a falszomszédod éjjel elf.ngja magát, te esel majd le az ágyról.
"Szerinted miből tellett önerőre?"
Látod, hogy elszóltad magadat?!
Aki nem ilyen rongyrázó csóringer, az KP-re vásárol ingatlant.
De örülök, hogy sikerült összeszedned rá legalább az "önerőt", a banknak pedig kifizetsz a lakás árán felül pluszba még 20-30-40-50 milliót.
Szóval ki is a csóró?!
#17 Szerintem hagyd abba!
Ez az erőlködés egyre nevetségesebb. Az emberek döntő része hitelből vesz lakást, ez a normális, ha ez ellen így próbálsz védekezni akkor az inkább azt mutatja hogy itt a kérdéssel más gond is van.
Összejöttetek ketten a 16-ossal, az egyik úgy tesz, mintha zsebből lenne szokás lakást venni és ostobán bedobja, hogy csóró akinek hitel kell, a másik meg ugyanezt megerősíti azzal, hogy próbál kimagyarázkodni, mintha zsebből vette volna meg valójában a lakását. Mindkettő ostobaság.
A hitel nem csóróságot mutat, mert hitelt lakásra csak az kap akinek van miből visszafizetnie. Pont.
Ahogy ha leírtad hogy önerő, az mutatja, hogy hiteled van. Pont.
Fejezzétek be az óvodás szintű marakodást! A kérdést megválaszoltuk, itt a vége.
Van igazság abban amit írsz. 10 év munkája volt ez a lakás. Nem keresek olyan rosszul, de annyira jól sem, hogy 10 helyett(hitelmentesen) 2 év alatt összejöjjön 1 kecóra, csak igyekeztem a nyomoronc lábára rálépni, mert nem mindenki sznob köcsög, aki ilyen helyre megy, hanem lehet évek munkája által hozta össze. Azért, mert ő nem jut egyről a kettőre... Az a tipikus irigy pénzügyi analfabéta csak azt látja a másiknak sok van és belemagyaráz olyan valótlan dolgokat, ami a saját igazát erősíti. "Jajj biztos csak örökölte, vagy anyuci apuci vette neki." Ugyanezt amit én végigvittem már nemtudná megcsinálni, mert nincs akaratereje. "Reménytelen, egekben az ingatlanárak.. Ráérek lakást venni, úgy is zuhanni fognak az árak".
Annyit még hozzátennék, annak a szerencsétlennek, hogy csináld utánam! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!